به گزارش ایسنا، سید علی مفاخریان در مراسم امضای تفاهمنامه برگزاری جمعه بازار صنایع دستی در منطقه فرهنگی گردشی عباس آباد که با مشارکت وزارت ویراث فرهنگی و صنایع دستی، شرکت نوسازی عباس آباد و شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران احداث خواهد شد، گفت: بر اساس این تفاهم نامه محصولات صنایع دستی در محل قطب گردشگری و صنایع دستی آینده شهر تهران یعنی مجموعه اراضی عباس آباد عرضه خواهد شد. در سال جهش تولید موضوع صنعت به صورت جدی پیگیری شده است و خوشبختانه توانستیم در نخستین گام جمعه بازار صنایع دستی را شروع کنیم تا از این طریق تولیدات هنرمندان در شهر تهران و سایر شهرها در محلی به نام باغ ایرانی واقع در اراضی عباس آباد عرضه شود.
وی افزود: قطعا این محل علاوه بر ایجاد فرصتی برای عرضه محصولات صنایع دستی تبادل فرهنگی و رونق اقتصاد شهری را نیز به همراه دارد.
وی ابراز امیدواری کرد: آغاز فعالیت این جمعه بازار زمینه ساز شروع فعالیت بازارهای تخصصی در آینده باشد و مسیر اقتصاد شهر توسعه پیدا کند.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به فعالیت هنرمندان و صنعتگران در حوزه صنایع دستی در پاساژ پروانه و ایجاد محدودیت برای این افراد در طی تعطیلی این پاساژ گفت: امیدواریم با شروع به کار جمعه بازار صنایع دستی در سال جهش تولید زمینه رونق کسب و کار این افراد را فراهم کنیم. این جمعه بازار از دو هفته آینده فعالیت های اجرایی خود را آغاز خواهد کرد و در زمینی به مساحت 4600 متر که 1400 متر آن مسقف است و می تواند حاشیه های آن نیز برای این جمعه بازار استفاده شود در این فضا پیش بینی شده 1500 نفر از افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند تولیدات خود را در اینجا عرضه کنند.
وی در خصوص هزینه هنرمندان برای حضور در این جمعه بازار گفت: این هزینه پس از توافق با شرکت نوسازی عباس آباد مشخص خواهد شد اما قطعا در این کار نگاه درآمدزایی وجود ندارد و بر نگاه حمایتی متمرکز شده ایم تا با ایجاد شرایط و فضایی مناسب همراهی خوبی با این تولید کنندگان داشته باشیم.
به گزارش ایسنا، در بخش دیگری از این مراسم سید محمد حسین حجازی مدیرعامل شرکت نوسازی اراضی عباس آباد نیز گفت: بار دیگر عباس آباد کار یک ملی برای پایتخت انجام می دهد. صنایع دستی و رفتار فرهنگی در کشور و شهر ما تهران باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد و در این شرایط سخت تحریم های اقتصادی و شیوع ویروس کرونا با این اقدام بار دیگر ثابت کردیم که جوانان و نخبه های ما ساکت نمی نشینند و قدم های بزرگی برای کشور بر می دارند.
وی افزود: قطعا صنایع دستی در دنیا از اهمیت ویژه ای برخوردار است و کشور ما نیز که مظهر صنایع دستی است به این امر توجه ویژه ای دارد. لذا اراضی عباس آباد می تواند محل مناسبی برای برگزاری این رخداد باشد. با توجه به شعار سال که جهش تولید نامگذاری شده حمایت از کالاها و تولیدات داخلی باید مورد توجه قرار گیرد و در این راستا همه باید تلاش کنیم در مقیاس ملی و در شهرهای دیگر نیز این رخداد به وقوع بپیوندد.
به گزارش ایسنا، پویا محمودیان معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری نیز با تاکید بر لزوم توجه به نحوه عرضه تولیدات صنایع دستی گفت: این تفاهم نامه فرصت مناسبی برای عرضه تولیدات هنرمندان در حوزه صنایع دستی است که با همکاری دو شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران و نوسازی اراضی عباس آباد اجرایی خواهد شد.
وی افزود: پیش از این تعدادی از هنرمندان تولیدات خود را در محل پاساژ پروانه عرضه می کردند که در حال حاضر با مشکلاتی برای تعطیلی این محل مواجه شدند. لذا از این پس در محل باغ هنر اراضی عباس آباد تولید کنندگان این عرصه در شهر تهران و حتی سایر استان ها می توانند تولیدات خود را عرضه کنند.
وی تاکید کرد: خوشحالیم که فضایی در خور شأن هنرمندان در این محل ایجاد شده که از این پس هنرمندان میتوانند محصولات خود را عرضه کنند. این بازار طی دو هفته آینده و از آغاز ماه ربیع الاول کار خود را به صورت رسمی آغاز می کند.
انتهای پیام
نظرات