• سه‌شنبه / ۱۵ مهر ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99071511131
  • خبرنگار : 71592

نخستین تظاهرات در الجزایر از زمان شیوع کرونا

نخستین تظاهرات در الجزایر از زمان شیوع کرونا

با وجود ممنوعیت تظاهرات در الجزایر به دلیل شیوع کرونا، شهرهای مختلف این کشور صحنه تظاهرات مردمی به مناسبت سالروز حوادث پنجم اکتبر ۱۹۸۸ است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری روسیا الیوم، تظاهرکنندگان ممنوعیت مطلق راهپیمایی‌ها و تجمعات به دلیل شیوع کرونا را به چالش کشیده و خواستار آزادی بازداشتی‌های خیزش مردمی شدند که ۲۲ فوریه شروع شد.

در پایتخت الجزایر حدود ۵۰۰ تظاهرکننده تلاش کردند در مرکز شهر دست به تظاهرات بزنند اما پلیس مانع شد.

این نخستین تظاهرات در پایتخت الجزایر از زمان توقف تظاهرات مردمی در ماه مارس به دلیل شیوع بحران کروناست.

براساس تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، شهرهای مختلف منطقه القبایل در شمال الجزایر هم صحنه تجمعات و راهپیمایی مردمی است.

پنجم اکتبر ۱۹۸۸ الجزایر شاهد موجی از اعتراضات خشونت‌آمیز علیه دولت بود که به لغو نظام تک حزبی منجر شد و مسیر را تا حدی برای آزادی‌ها، تاسیس سندیکاها و روزنامه‌های مستقل هموار کرد. طبق آمار رسمی، در این تظاهرات ۱۵۹ تن کشته شدند اما سازمان‌های حقوق بشری از کشته شدن بیش از ۵۰۰ تن خبر دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha