مهدی همتی با اشاره به اینکه یک تعاونی صیادی فعال در سد سلمان فارسی، سال 1388 و پس از آبگیری سد سلمان فارسی در شهرستان قیروکارزین تشکیل شده است، گفت: این تعاونی اکنون 40 عضو صیاد دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی فارس، همتی گفت: عملیات صیادی از دریاچه سد سلمان فارسی با استفاده از هفت گروه صیادی عضو تعاونی صیادان از ابتدای مهر آغاز شده است و تا پایان آذر ماه ادامه خواهد داشت.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان قیروکارزین خاطرنشان کرد: امسال پیشبینی میشود ۱۷۰ تن ماهی گرمابی از دریاچه سد سلمان فارسی صید و روانه بازار شود.
وی گفت: واحد شیلات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین با هماهنگی مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس پس از پایش نسبت به معرفی گروههای صیادی به اداره محیط زیست اقدام و مجوز صیادی صادر شده است.
مدیر جهادکشاورزی قیروکارزین اضافه کرد: دریاچه سد سلمان فارسی با مساحت مفید قریب به ۳۸ میلیون و پانصد هزار متر مربع، اصلیترین منبع آبی این شهرستان در تامین سالیانه بیش از ۱۵۰ تن گوشت ماهی است.
همتی به انواع ماهیان قابل صید از این دریاچه مانند انواع کپور معمولی، آمور و گونههای بومی با نامهای محلی سرخه، شکاری، لجن خوار، سرگنده و فیتوفاک اشاره و اضافه کرد: صیادی از دریاچه سد سلمان فارسی قیروکارزین صرفا با عضویت در شرکت تعاونی صیادی و اخذ مجوزهای لازم از مدیریت جهاد کشاورزی و اداره محیط زیست مقدور است و با متخلفین برخورد قانونی میشود.
به گزارش ایسنا، شهرستان قیروکارزین با تولید سالیانه بیش از ۲۵۰ تن مواد پروتئینی شیلاتی، در فاصله ۱۶۹ کیلومتری جنوب غربی شیراز قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات