• یکشنبه / ۶ مهر ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99070603810
  • خبرنگار : 30057

طی برگزاری وبینار نجومی مطرح می‌شود

به جای ماندن در زمین، میان ستارگان کاوش کنید

به جای ماندن در زمین، میان ستارگان کاوش کنید

تیم استارتاپی بیژن نوروز پس از تهیه آلبوم‌های موسیقی نجومی برای درک بهتر از فضا، در نیمه مهرماه نسبت به برگزاری وبیناری برای بررسی ایده‌های طراحی و ساخت زیستگاه‌های فضایی اقدام می‌کند.

به گزارش ایسنا، بیژن نوروز، بنیان‌گذار کمپانی جهانی موسیقی بیژن نوروز و موسسه فنّاوری‌های موسیقی آینده و نوظهور (FEMT) و زیستگاه فضایی و شهر فضایی بیژن نوروز است. همه‌ این‌ها بخشی از بینش بلند مدت است که وی برای تداوم رشد بشریت در نظر دارد و به‌جای ماندن روی زمین و جیره‌بندی تدریجی منابع و انرژی موجود در آن، کاوش ستارگان برای انسان متصور می‌شود. در این راستا وی به منظور آشنایی مخاطبان اقدام به برگزاری وبینار "زیستگاه فضایی" (Space Habitat) کرده است.

بیژن نوروز و محقق حوزه موسیقی نجومی در گفت‌وگو با ایسنا، زیستگاه فضایی را گونه‌ای از ایستگاه فضایی دانست که به عنوان یک جایگاه دائمی و نه به ‌عنوان یک گزینه ساده ایستگاه یا دیگر مراکز تخصصی در نظر گرفته شده ‌است، ولی تاکنون هیچ زیستگاه فضایی تاکنون ساخته نشده است.

نوروز با بیان اینکه یک زیستگاه فضایی کاملاً مستقل برای خدمه انسان، به سه طبقه کنترل اصلی "خودمختاری"، "رباتیک" و "انسان" نیاز دارد، یادآور شد: تعاملات و وابستگی متقابل بین این سه حوزه زمینه تحقیقاتی را برای موسسه تحقیقات فناوری فضایی ما تشکیل می‌دهد و هدف تیم بیژن نوروز نیز توسعه فناوری معتبر برای کمک به زیستگاه فضایی برای اطمینان از سکونتگاه ایمن انسان در حین انجام ماموریت‌های اعماق فضا و حفظ زیستگاه برای پشتیبانی از خدمه آینده حتی در صورت خالی بودن از سکنه است.

وی با اشاره به کاربردهایی زیستگاه فضایی خاطر نشان کرد: "بقای تمدن بشری و زیست کره، در صورت بروز یک فاجعه بر روی زمین (طبیعی یا ساخته دست بشر)"، " منابع عظیم در فضا برای گسترش جامعه بشری"، "گسترش جوامع بدون هیچ گونه اکوسیستم و کاهش فشار جمعیت و بردن صنعت از زمین، که به زمین کمک کند" از جمله کاربردها و انگیزه برای ساخت زیستگاه فضایی یه شمار می‎رود.

نوروز با اشاره به برگزاری وبینار زیستگاه فضایی در روز ۱۵ مهر ماه جاری، تاکید کرد: در این رویداد مجازی مخاطبان با اجرای ایمن مأموریت‌های اکتشاف انسان که در حال حاضر توسط تیم بیژن نوروز پیشنهاد شده است، آشنا خواهند شد، ضمن آنکه در خصوص موضوعاتی چون "طراحی زیستگاه فضایی" به عنوان رویکردی مهندسی قابلیت اطمینان زیر سیستم‌ها و تجزیه و تحلیل ریسک احتمالی آشنا خواهند شد.

به گفته این محقق طراحی زیستگاه‌های فضایی مبتنی بر فناوری‌های نو ظهور در سیستم‌های خودمختار، شکست طراحی تحمل، تیم انسانی، اتوماسیون، جمعیت حسگر متراکم، علم داده، یادگیری ماشین، تعمیر و نگهداری رباتیک و ساخت روی صفحه نیاز دارد.

وی خاطر نشان کرد: بر این اساس، چشم انداز تیم بیژن نوروز ارائه پیشنهادی برای طراحی زیستگاه فضایی، از طریق تلفیق ایده‌های عملی یک تیم تحقیقاتی کاملاً با تجربه است تا از این طریق یک الگوی جدید برای زیستگاه فضایی انعطاف پذیر، خودمختار و خود نگهداری شده برای کاوشگران انسانی تشکیل شود.

مجری طرح اظهار کرد: دامنه تحقیقات تیم بیژن نوروز توسط نیاز عملیاتی اولیه به زیستگاه فضایی بیژن نوروز است که در این زمینه تحقیقات هدایت خواهد شد.

نوروز هدف اصلی از برگزاری این وبینار را درک عمیق‌تر از علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات (STEM) و به‌ویژه کاربرد آنها در صنایع امروز و فردا و همچنین فراهم آوردن بستری برای ادامه مشاغل در رشته‌های هوایی و سایر رشته‌ها دانست.

وی طراحی زیستگاه فضایی را جزو برنامه‌ها و پروژه‌های این تیم تحقیقاتی در حوزه نجوم نام برد و گفت: چشم‌انداز ما به آینده‌ای بلندمدت اختصاص دارد که در فضا، کارخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، گلخانه‌ها و هتل‌هایی را طراحی کنیم  که زمین را تغییر و سفر ما به فضا را بهتر انجام دهد. ما اعتقاد داریم که تخصص ثابت زیستگاه فضایی ما نسل جدیدی از محققان و کارآفرینان را قادر می‌سازد تا فیبر نوری با کیفیت بالا تولید کنند، از بافت‌ها و اندام‌های ابتکاری چاپ کنند، محصولات جدید را پیش ببرند، به افراد بیشتری اجازه دهند تا در فضا زندگی و کار کنند و نشان دهند که بهترین تخیل ما می‌تواند در جهان کاملاً ناشناخته فضا رشد کند.

به گزارش ایسنا مخاطبان برای حضور در این وبینار نیاز است تا با مراجعه به لینک http://voiceofcosmos.ir/ticket/ نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند و بعد از نهایی شدن ثبت‌نام، لینک ورود به پنل همراه با نام کاربری و رمز عبور برای علاقه مندان ارسال خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha