• یکشنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۹ / ۰۴:۱۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99092821740
  • خبرنگار : 30057

مثبت‌اندیشی را با گوش‌دادن به موسیقی کیهانی "زیر آستانه‌ای" تجربه کنید

مثبت‌اندیشی را با گوش‌دادن به موسیقی کیهانی "زیر آستانه‌ای" تجربه کنید

محققان یکی از شرکت‌های فعال در حوزه موسیقی علمی، با بهره گیری از تکنیک "موسیقی زیر آستانه‌ای" (Subliminal Music) موسیقی کیهانی را عرضه کرده اند که به گفته آنها با گوش دادن، این نوع موسیقی در عمق ذهن ناخودآگاه ما رخنه کرده و موجب مثبت اندیشی و دور شدن احساسات ناخوشایند خواهد شد.

به گزارش ایسنا، منظور از موسیقی زیر آستانه‌ای موسیقی است که در آن پیام‌ها در محدوده‌ای زیر سطح شنیداری یک انسان معمولی ضبط شده است.

بیژن نوروز موسیقیدان و آهنگساز علمی و مجری طرح معتقد است که کافی است چندین روز به “موسیقی زیر آستانه‌ای” گوش کنید، آنگاه متوجه خواهید شد که افکار شما نسبت به قبل تغییر کرده و نگرش مثبت‌تری پیدا کرده‌اید.

واژه‌ زیر آستانه‌ای در لفظ به این معناست که زیر آستانه ادراک هوشیارانه است. موسیقی زیر آستانه‌ای به آن دسته از قطعات موسیقی گفته می‌شود که در آن پیام‌هایی در محدوده‌ زیر سطح شنیداری یک انسان معمولی ضبط شده است. بنابراین از ممانعت ذهن هوشیار در برابر آن جلوگیری می‌شود. با گذشت زمان ذهن ناخودآگاه می‌پذیرد که این پیام‌ها درست هستند و در نتیجه بر رفتار فرد تأثیر می‌گذارند.

کمپانی موسیقی جهانی بیژن نوروز اقدام به ضبطِ صوت‌های زیر آستانه‌ای کرده است که به ما کمک می‌کند تا به‌آسانی ناخودآگاه ذهن خود را از نو برنامه‌ریزی کنیم و در گسترش طرز فکر مثبت، خلاصی از احساس گناه‌ و جذب فراوانی و .. موثر است.

تغییر مثبت در اندیشه با گوش دادن به موسیقی زیر آستانه‌ای

بیژن نوروز، مجری طرح در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پیام‌های زیر آستانه‌ای استفاده‌ گسترده‌ در پیام‌های بازرگانی رادیو و تلویزیونی دارند، گفت: شرکت‌های بسیاری هستند که سرمایه‌گذاری‌های کلانی در زمینه‌ فناوری پیام زیر آستانه‌ای انجام می‌دهند. آنها معتقدند که این بهترین روش برای مثبت جلوه دادن چنین پیام‌هایی در تصویر، کلام و در صوت است.

وی اضافه کرد: اعتقاد بر این است که این پیام‌ها نخست بر ناخودآگاه تأثیر می‌گذارند که آن هم به نوبه‌ خود بر بخش خودآگاه ذهن تأثیرگذار است؛ چرا که وقتی که این پیام‌های زیر آستانه‌ای توسط ذهن خودآگاه ما دیده و یا شنیده می‌شوند،‌ هرگز قابل تشخیص نیستند و تا زمانی که از ذهن خودآگاه به ذهن ناخودآگاه‌ نرسند، نادیده انگاشته می‌شوند.

به گفته این محقق شاید ذهن خودآگاه پیام را دریافت کند، اما فرصتی برای تفسیر آن ندارد و از این ‌رو آن را نادیده می‌گیرد.

نوروز در خصوص تأثیرات مثبت پیام‌های زیر آستانه‌ای در قطعات موسیقی آرامش‌ بخش، توضیح داد: بخش ناخودآگاه ذهن،‌ محل قرارگیری قدرت انسان است و این بخش به عنوان مرکز وجودی انسان در نظر گرفته می‌شود. مطالعات صورت گرفته در زمینه‌ عصب‌شناسی نشان‌ می‌دهد که ۹۵ درصد زندگی روزمره‌ ما توسط ذهن ناخودآگاه هدایت می‌شود. این بدان معناست که بیشتر اوقات ذهن ما روی حالتی شبیه حالت خلبان خودکار در هواپیما است و ما حتی متوجه آن هم نمی‌شویم.

وی ادامه داد: بنابراین می‌توان فهمید که چرا برای داشتن زندگی شادتر،‌ باید شروع به کاوش این جنبه از خود کرده و در مورد برنامه‌ریزی مجدد ذهن ناخودآگاه خود به شیوه‌ای که مد نظر داریم، بیندیشیم.

مجری طرح با تاکید بر اینکه موسیقی زیر آستانه‌ای به ما در انجام این کار کمک می‌کند، خاطر نشان کرد: بیانات کوتاه و مثبتی به نام "تأکید زیر آستانه‌ای" یا "پیشنهادهای زیر آستانه‌ای" که در یک قطعه موسیقی تعبیه شده است،‌ در عمق ذهن ناخودآگاه ما رخنه کرده و ذهن خودآگاه را وادار به انجام دادن می‌کند. حتی می‌توان به وقت خواب به این مطالب ضبط شده گوش سپرد.

وی با تاکید بر اینکه کمپانی موسیقی جهانی بیژن نوروز با ترکیب دو فناوری برای کمک به برنامه‌ریزی ناخودآگاه، استفاده‌ای شایان می‌کند، خاطر نشان کرد: ما در واقع در قطعات صوتی زیر آستانه‌ای خود، از پیام‌های زیر آستانه‌ای همراه با سرگرمی امواج مغزی(همگام‌سازی امواج مغزی)،‌ ضربان‌ دو گوشی و نواهای تک ‌شدتی (ایزوکرونیک) استفاده می‌کنیم که دسترسی خوبی به ذهن ناخودآگاه می‌دهد. فرکانس‌های صوتی مورد استفاده، فعالیت مغز را به حالت مطلوبی برای پذیرندگی پیشنهادها هدایت می‌کنند.

این محقق موسیقی علمی با تاکید بر اینکه موسیقی زیر آستانه‌ای که در این پیام‌ تعبیه شده، با گذر از استدلال منطقی فرد، راهی قدرتمند برای دسترسی به ذهن ناخودآگاه است، یادآور شد: از طریق سطح خودآگاه ذهن نمی‌توان به هیچ‌گونه تغییری در زندگی دست پیدا کرد. تنها راه آن از طریق سطح ناخودآگاه است.

وی معتقد است کافی است که چندین روز به موسیقی زیر آستانه‌ای گوش کنید، آنگاه متوجه خواهید شد که افکار شما نسبت به قبل تغییر کرده و نگرش مثبت‌تری پیدا کرده‌اید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha