• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99070201310
  • خبرنگار : 71468

در مراسم تجلیل از چهار بانوی دوومیدانی کار

درخواست دختران دوومیدانی‌کار و مربیان: امکانات و تجهیزات می‌خواهیم

درخواست دختران دوومیدانی‌کار و مربیان: امکانات و تجهیزات می‌خواهیم

دختران دوومیدانی کار و مربیان آن ها از رییس کمیته ملی المپیک درخواست رسیدگی به امکانات و تجهیزات‌شان را داشتند.

به گزارش ایسنا، مراسم تجلیل از چهار بانوی دوومیدانی کار که در رقابت باشگاه‌های ایران و جایزه بزرگ تهران موفق به رکورد شکنی شده‌اند، در آکادمی ملی المپیک برگزار شد. 

در این مراسم مهسا میرزا طبیبی در پرش ارتفاع، ریحانه مبینی در پرش طول، ریحانه آرانی و زهرا عرب رستمی در پرتاب چکش تقدیر شد. 

در این مراسم ورزشکاران و مربیان آن‌ها درخواست‌هایی را از رییس کمیته ملی المپیک داشتند. 

جمشید بختیاری، مربی پرتاب چکش و وزنه گفت: در زمین خاکی ورامین مشغول فعالیت هستیم. آقای کیهانی و مبینی هم آمده‌اند و دیده‌اند. من کار با ریحانه آرانی را با سنگ ترازو سه کیلویی شروع کردم و به مرور رکوردش بالا آمد و برای تیم ملی انتخاب شد. برای قهرمانی آسیا فاقد کفش پرتاب بود که آقای کیهانی دستور داد برایش یک کفش تهیه شود و او هم در مسابقات مدال خوبی گرفت. عرب رستمی را هم در مسابقات مدارس کشف کردیم با وجود این که نوجوان است اما در رده بزرگسالان حرف برای گفتن دارد. البته غیر از آن ها دو سه نفر دیگر هم متولد دهه هشتاد هستند هم وجود دارند که استعداد دارند و ورامین قطب پرتاب چکش شده است. تنها مساله ای که هست ما از لحاظ وسایل و جای تمرین در مضیقه هستیم و به امید خدا و با کمک شما این مساله هم رفع شود. 

کاوه موسوی نیز گفت: رشته دوومیدانی رشته ای که با عشق آمده ایم و با عشق کار می کنیم. مربی بلاروسی من کسی است که در سن ۴۰ سالگی در المپیک ریو مدال گرفت. دوومیدانی دیربازده است و ممکن است ۱۰ سال روی چند نفر کار کنیم و در نهایت دو، سه نفر جواب بدهند.  از آقای مبینی تشکر می کنم کارهای خوبی انجام داده اند و انگیزه را برگدانند و حتی خودم انگیزه را پیدا کردم که برگردم و یک مدال بازی های آسیایی بگیرند. بانوان پتانسیل این را دارند مدال قهرمانی آسیا و بازی های آسیایی را بگیرند.

 حسین بادپی، مربی پرش طول نیز تصریح کرد: اگر حداقل امکانات را درنظر بگیرد ما از آن هم کمتر هستیم و نیاز به حمایت های عاطفی داریم. در شهرستان آران و بیدگل حداقل امکانات را نداریم. درخواست ما از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک، یک پیست تارتان کوچک است که برای ما بسازند. این را جزو آرزوهای خودم گذاشته ام که این پیست برای ما ساخته شود. ما خودمان را ثابت کردیم و حالا نوبت کسی است که بعد از آقای مبینی سکان دار فدراسیون شود. 

محسن ربانی، مربی پرش با نیزه خاطرنشان کرد: در بخش بانوان ما جای پیشرفت داریم و باید به دنیا ثابت شود ما چیزی کم نداریم. شیرینی این اتفاق را با انتقاد کم نمی‌کنم و امیدوارم حمایت‌ها بیش تر شود.

هم چنین ریحانه مبینی، ورزشکار پرش طول گفت: با وجود محدودیت ها تا اینجا پیش آمدیم و امکانات بیش تر باشد بهتر از این هم می توانیم کار کنیم. 

زهرا عرب رستمی، ورزشکار پرتاب چکش گفت:  من نوجوان هستم و در شهرستان ورامین تمرین می کنم و امکانات مثل پیست و چکش نداریم و در صورت وجود امکانات رکوردهای بالاتری ثبت می کنم و خودم را در حد المپیک می بینم نه بازی های آسیایی. 

مهسا میرزا طبیبی، ورزشکار پرش با نیزه نیز بیان کرد: من بارها رکورد ملی جابه جا کردم و اولین بار است از من تقدیر می شود و خیلی خوشحالم. 

هم چنین ریجانه آرانی، ورزشکار پرتاب چکش تاکید کرد: ورزش قهرمانی به گونه ای است تنها نمی توانیم به جایی برسیم و نیاز به حمایت داریم و اول این حمایت باید از مربیان باشد چون خیلی استرس و سختی تحمل می کنند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha