• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 99062921512

رئیس کل دادگستری گلستان خبرداد

رسیدگی به پرونده پیش فروش خودرو در دادگاه جرایم اقتصادی گلستان

رسیدگی به پرونده پیش فروش خودرو در دادگاه جرایم اقتصادی گلستان

ایسنا/گلستان رئیس‌کل دادگستری گلستان از ارجاع سومین پرونده مفاسد اقتصادی به دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی استان خبرداد.

هادی هاشمیان گفت: این پرونده مربوط به پیش فروش خودرو است که در آن متهمان در قالب یک شرکت صوری، با وعده تحویل خودرو  بیش از ۴ میلیارد تومان از مردم کلاهبرداری کردند.

وی افزود: متهمان این پرونده ۶ نفرند که به جز متهم ردیف اول، بقیه با قید وثیقه تا زمان برگزاری دادگاه آزاد هستند.

رئیس‌کل دادگستری گلستان ادامه داد: پس از رسیدگی پرونده در دادسرای مرکز استان کیفرخواست صادر و با دستور معاون اول قوه قضاییه برای رسیدگی به دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی استان ارجاع شد.

هاشمیان گفت:  دادگاه متهمان این پرونده که ۶۶ شاکی دارند ۳۰ شهریور و علنی برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: متهمان این پرونده به اتهام در اخلال در نظام اقتصادی محاکمه می‌شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری گلستان، این پرونده پس از پرونده معروف به پرهام آزادشهر و پرونده گندم‌های مفقودی گلستان، سومین پرونده‌ای است که به دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی استان ارجاع شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha