• جمعه / ۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404010100212
  • خبرنگار : 50604

فرمانده انتظامی علی‌آبادکتول خبر داد

کلاهبرداری اینترنتی ۷ میلیاردی در گلستان

کلاهبرداری اینترنتی ۷ میلیاردی در گلستان

ایسنا/گلستان فرمانده انتظامی علی‌آبادکتول ضمن هشدار در خصوص کلاهبرداری‌های اینترنتی، از کشف و عودت وجه هفت میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال در پرونده کلاهبرداری اینترنتی خبر داد.

به گزارش ایسنا ما به نقل از وبگاه پلیس، حسین نوروزی اظهار کرد: در این روش برخی از کلاهبرداران اینترنتی، با بهره‌گیری از ظرفیت سایت‌های واسطه‌گر خرید و فروش آنلاین کالا و خدمات، مثل دیوار و شیپور، اقدام به درج آگهی با قیمت کمتر کرده و کلاهبرداری می‌کنند.

 وی افزود: با اقدام به هنگام کارشناسان پلیس فتا متهمین شناسایی و با دستور مقام قضائی مبلغ مذکور به‌حساب مال‌باخته عودت داده شد.

فرمانده انتظامی علی‌آبادکتول هشدار داد: در خریدهای اینترنتی خود از سایت‌های دیوار و شیپور و شبکه‌های اجتماعی هرگز بیعانه پرداخت نکنید و شهروندان باید قـبل از هرگونه واریز وجهی حتماًَ از کم‌وکیف خدمات یا کالای مورد نظر و نیز هویت شخص فروشنده اطـلاع دقیق پیدا کرده و چشم و گوش بسته به فروشنده اعتماد نکنند و از واریز هرگونه وجهی، خودداری کرده و واریز وجه را پس از رویت و بررسی کامل کالای مورد نظر انجام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha