محمد باغبانی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به عمده مشکلات بهرهبرداران محصولات باغی خدابنده، اظهار کرد: وجود بیماری و آفات متعدد در باغات، کوچک و غیراقتصادی بودن غالب باغات و نیز قدیمی بودن باغات گردو و انگور، از عمده مشکلات باغداران این منطقه به شمار میرود.
وی با بیان اینکه پارسال در فصل بهار با سرمازدگی دیررس مواجهه بودیم که منجر به از بین رفتن ۵۰ تا ۷۰ درصد محصولات باغی این شهرستان شد، افزود: امسال سرمازدگی در خدابنده در سطح خیلی کم اتفاق افتاد و خوشبختانه خساراتی نداشتیم.
این مسئول در ادامه یادآور شد: در خدابنده حدود ۱۲۰۰ هکتار سیب درختی کشت شده که با توجه به سرمازدگی که امسال داشتیم؛ پیشبینی میشود نسبت به سال گذشته افزایش ۵۰ درصدی خواهیم داشت که شامل ارقام سیب گلاب و گلدن که عمده باغات سیب در بخش مرکزی و سجاس قرار دارد.
باغبانی با اشاره به سطح زیر کشت باغات انگور در این شهرستان، تصریح کرد: سطح زیر کشت باغات انگور در خدابنده حدود ۲۰۰۰ هکتار است که برداشت آن از اواسط شهریورماه آغاز و پیشبینی میشود امسال برداشت انگور بهتری داشته باشیم.
وی به خسارت پرندگان به باغات انگور نیز اشاره و خاطرنشان کرد: خسارت پرندگان بیشتر در باغات انگور ایستاده اتفاق میافتد که کشاورزان میتوانند با ایجاد صدا و یا نصب صفحات فلزی بین باغات، با این مشکل مقابله کنند تا شاهد خسارات در باغات انگور این شهرستان نباشیم.
انتهای پیام
نظرات