• یکشنبه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 99061611753
  • خبرنگار : 71505

تصویب کلیات نظامنامه نظارت بر عملکرد ذیحساب و قائم‌مقامان ذیحساب شهرداری

تصویب کلیات نظامنامه نظارت بر عملکرد ذیحساب و قائم‌مقامان ذیحساب شهرداری

اعضای شورای اسلامی شهر تهران کلیات نظام‌نامه انتخاب، ارزیابی و نظارت بر عملکرد ذیحساب و قائم‌مقامان ذیحساب شهرداری تهران را با اکثریت اراء به تصویب رساندند.

به گزارش ایسنا، مجید فراهانی در جریان دویست و سی و چهارمین  جلسه علنی شورای شهر تهران در موافقت با نظام‌نامه انتخاب، ارزیابی و نظارت بر عملکرد ذیحساب و قائم‌مقامان ذیحساب شهرداری تهران گفت: برای ارتقاء انضباط مالی و سلامت اداری در شهرداری ما نیازمند به ساماندهی امور مربوط به انتخاب، ارزیابی و نظارت بر عملکرد حسابرس منتخب شورا، ذیحساب و قائم مقامان ذیحساب هستیم که با تایید شورا فعالیت می کنند. امروز با تصویب فرآیند بررسی نظام نامه انتخاب، ارزیابی و نظارت بر عملکرد ذیحساب و قائم مقامان ذیحساب شهرداری تهران گام مهمی برای تقویت نظارت حین خرج شورا برخواهیم داشت. 

وی افزود: انتخاب ذیحساب و قائم مقامان ذیحساب در شورای شهر تهران دارای سه مصوبه پیشین است که همه این مصوبات بر مراحل انتخاب و معرفی ذیحساب توسط شهرداری تاکید دارند و چگونگی ارزیابی افراد معرفی شده از سوی شهرداری و نظارت و ارزیابی عملکرد این افراد در دوران ذیحسابی و یا قائم مقامی ذیحسابی مورد غفلت بوده است، همچنین پیوند میان حسابرس منتخب شورا و ذیحساب و قائم مقامان ذیحساب بدون تعریف و توجه بوده است و حسابرسی از عملکرد ذیحساب  و واحدهای ذیحسابی نیز چندان مورد توجه قرار نگرفته است. 

وی ادامه داد: نظام نامه با استفاده از نظرات اعضاء محترم کمیسیون حقوقی و نظارت و در تفاهم با کمیسیون برنامه و بودجه در جلسه کمیسیون مشترک بررسی و نتیجه برای تصویب ارائه می شود، در فرآیند تدوین این نظام نامه از تجربیات خزانه داری کل کشور و دستورالعمل های آن در حوزه تعیین و نظارت بر عملکرد ذیحسابان استفاده شده است و با بهره گیری از نظرات خبرگان و متخصصان ذیحسابی کشور طرح تکمیل و متناسب با شرایط شهرداری تغییر یافته است. در این نظام نامه از پیش نویس لایحه اصلاحیه قانون محاسبات عمومی کشور که توسط وزارت امور اقتصاد و دارائی تهیه شده نیز استفاده شده است. 

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران  اظهار کرد: در این نظام نامه فرآیند ارزیابی افراد پس از معرفی شهرداری، نحوه تایید یا عدم تایید ایشان بر اساس مولفه های تخصصی و حرفه ای، ارتباط‌شان با شورای شهر پس از انتخاب و نظارت شورا بر عملکرد ایشان و تعامل فی مابین حسابرس منتخب شورا و ذیحساب یا قائم مقامان ذیحساب مورد توجه جدی قرار گرفته است.

وی افزود: تلاش شده است تا روند امور مربوط به ذیحسابان به جای یک امر مقطعی و منتج از بررسی لایحه معرفی ذیحسابان شهرداری به یک فرآیند پیوسته تبدیل شود. متاسفانه نگاه مقطعی به ذیحساب و قائم مقامان ذیحساب سبب شده است ما شاهد مغفول ماندن تبصره 7 مصوبه شورا در خصوص ذیحسابی در شهرداری تهران باشیم. 

وی تاکید کرد: امیدوارم با همگرایی و اتفاق نظر شما همکاران عزیز نظام‌نامه انتخاب، ارزیابی و نظارت بر عملکرد ذیحساب و قائم‌مقامان ذیحساب شهرداری تهران به عنوان نقشه راه تحقق وعده شورای پنجم به شهروندان در ارتقاء انضباط مالی تصویب گردد تا شهروندان محترم تهرانی از دستاوردهای اجرای آن بهره مند شوند.

در نهایت اعضای شورای اسلامی شهر تهران کلیات نظام‌نامه انتخاب، ارزیابی و نظارت بر عملکرد ذیحساب و قائم‌مقامان ذیحساب شهرداری تهران را با اکثریت اراء به تصویب رساندند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha