«حسین صالحیان» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه مدیریت شهری تم امسال المانهای زیبایی شهر میراث جهانی یزد را دوچرخه تعیین کرده است، اظهار کرد: برای ایجاد این طرح فراخوانهایی به صنعتگران و هنرمندان بومی داده شد تا دانشجویان بومی بتوانند در آن شرکت کنند.
وی با اشاره به مشارکت مطلوب دانشجویانیزدی از فراخوان طراحی المانهای دوچرخه در این شهر، افزود: دانشجویان در این فراخوان طرحهای مختلفی را طراحی کردند که طی سه الی چهار جلسه تخصصی داوری و گزینش شدند.
معاون خدمات شهری شهرداری یزد در ادامه با بیان اینکه اجرای طرح المانهای دوچرخه مربوط به پایان سال ۹۸ و آغاز سال ۹۹ است، گفت: متأسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا نتوانستیم تمام المانهای طراحی شده را رونمایی کنیم و فقط موفق به نصب ۳۰ مورد از المانهای شدیم.
صالحیان گلکاری کل فضای شهری، رنگ آمیزی جداول و بهسازی پارکهای دورن محله ای را از دیگر اقدامات انجام شده و در دستور کار شهرداری برای زیباسازی فضای شهری دانست و بیان کرد: محدودیتهای کرونایی مانع اجرای بسیاری از طرح پیشبینی شده است که امیدواریم با کاهش تب این میهمان ناخوانده شرایط اجرایی طرحهای زیباسازی برای پایان امسال فراهم شود.
وی اعتبار تعیین شده برای زیباسازی فضای شهری در سال جاری را سه و نیم میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با توجه به افزایش هزینههای مختلف، بحث زیباسازی فضای شهری همچنان در دستور کار شهرداری قرار دارد و سعی شده با مدیریت منابع و همچنین استفاده از ظرفیت های بومی این مهم به بهترین شکل و کمترین هزینه انجام شود.
این مسئول در پایان با بیان این که طبق ارزیابی انجام شده برای هر المان دوچرخه متناسب با حجم اجرایی، سه الی ۲۰ میلیون تومان هزینه شده است، تصریح کرد: طراحی و نصب المانهای دوچرخه علاوه بر جلوه و زیبایی برای شهر یزد، نشان دهنده آداب و رسوم مردم این دیار است.
انتهای پیام
نظرات