• دوشنبه / ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99061006817

رئیس کل دادگستری فارس:

مدیر سابق اداره صمت شهرستان کازرون بازداشت شد

مدیر سابق اداره صمت شهرستان کازرون بازداشت شد

ایسنا/فارس رئیس کل دادگستری استان فارس از بازداشت مدیر سابق اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان کازرون خبر داد.

حجت‌الاسلام سیدکاظم موسوی گفت: بازداشت مدیر سابق اداره صمت شهرستان کازرون، در پی گزارش سربازان گمنام امام زمان (عج) انجام شده و هم اکنون متهم با قرار بازداشت و برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار مقام قضایی است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری فارس، موسوی خاطرنشان کرد: تحقیقات و رسیدگی در این پرونده در صلاحیت دادسرا و دادگاه مرکز استان فارس است.

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: مبارزه قاطع با مفاسد اقتصادی و اداری یکی از سیاست‌های اصلی قوه قضاییه به شمار می‌رود و مجموعه قضایی فارس نیز در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در خصوص مبارزه با فساد در کنار سایر نهادهای مسئول، مبارزه با مفاسد را با عزم و اراده راسخ دنبال می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha