روح الله چلونگر، رئیس اتحادیه خدمات فنی خودروهای سبک شهرستان اصفهان در جلسه هم اندیشی اتحادیه خدمات فنی خودروهای سبک شهرستان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مباکه و مجلسی، اظهار کرد: در اتحادیه خدمات فنی خودروهای سبک به عنوان عضوی از صنعت کشور معتقد به لزوم ارتباط با دانشگاه ها هستیم.
وی ادامه داد: اتحادیه خدمات فنی خودروهای سبک شهرستان اصفهان به عنوان اولین و تنها اتحادیه در کشور، تفاهم نامه ای را با دانشکده سما واحد خوراسگان و اداره فنی و حرفه ای استان تنظیم کرد تا اعضای زیر مجموعه اتحادیه، خانواده و کارکنان آن ها در دانشکده ثبت نام کنند. هزینه ترم اول و دوم دانشگاه این افراد طی این تفاهم نامه توسط خیرین اتحادیه به صورت تسهیلات تامین خواهد شد و ترم های باقی مانده نیز دانشگاه تسهیلاتی را در اختیار آنها قرار خواهد داد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اتحادیه خدمات فنی خودروهای سبک شهرستان، رئیس اتحادیه خدمات فنی خودروهای سبک شهرستان اصفهان، تصریح کرد: در ادامه این توافق نامه افراد تحصیل کرده در صورت بیکار بودن به سازمان فنی حرفه ای معرفی خواهند شد تا در قالب طرح آموزش دوگانه (آموزش در محیط کاری) آموزش ببینند و پس از گذراندن دوره کارآموزی، به صورت تضمینی به بازار کار وارد خواهند شد. همچنین پروانه کسب این افراد به صورت رایگان صادر خواهد شد و مهمتر از آن، این افراد تا ۵ سال معاف از پرداخت حق عضویت اتحادیه خواهند بود و در صورت مشکل مالی برای خرید دستگاه به آن ها وام قرض الحسنه داده خواهد شد.
چلونگر اضافه کرد: شرکتی تاسیس شد که بنیان و اساسنامه آن بر اساس گام دوم انقلاب است. هدف این شرکت پیروی کردن از سیاست های مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید و اقتصاد مقاومتی است. اتفاق مهمی که در این شرکت رخ می دهد برقرار کردن ارتباط با دانشگاه است.
وی در ادامه اظهار کرد: این روزها با افزایش قیمت ها، با قطعات خودرویی گران قیمتی روبرو هستیم که باعث نارضایتی مردم شده است. اتحادیه به دنبال همگام شدن جامعه دانشگاهی است تا در راه بومی سازی برخی از قطعات خودرو قدم بردارد و هزینه های مصرفی مردم را کاهش دهد. امروزه هزینه های خودرو بخش مهمی از هزینه های یک خانوار است و با چنین اقداماتی می توانیم به مردم کمک کنیم.
رئیس اتحادیه خدمات فنی خودروهای سبک شهرستان اصفهان گفت: صنعت خودرو بسیار پول ساز است و با افزایش دانش و تجربه افراد در زمینه خودرو می توانیم اصفهان را به قطب مهمی در صنعت خودرو تبدیل کنیم. اگر مباحث مطرح شده را پس از مطالعات بتوانیم اجرایی کنیم در اتفاقی دانش بنیان توانسته ایم کمک بزرگی را به کشور و جلوگیری از خروج ارز داشته باشیم.
در تلاش برای بومی سازی قطعات فولاد مبارکه هستیم
محمد گلناری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی نیز اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی در کنار آموزش و سایت آموزشی که در دانشگاه آزاد مبارکه دارد، بخش سرای نوآوری و فناوری را احداث کرده است. هدف از راه اندازی سرای نوآوری و فناوری استفاده از ظرفیت های سرمایه های انسانی موجود و همچنین تجهیزات است.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی از معدود دانشگاه هایی است که سرمایه های فیزیکی عظیمی دارد و هر سایت به اندازه یک دانشگاه مجهز است. بخش بزرگی از سایت دانشگاه را به فعالیت های پژوهشی اختصاص داده ایم تا گام مهمی در سیاست های جهش تولید گام برداریم و به صنایع مختلف سرویس دهی کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی تصریح کرد: امیدوارم با کمک اتحادیه خدمات فنی خودروهای سبک بتوانیم از ظرفیت های موجود در دانشگاه در راستای کمک به کشور گام مهمی برداریم و آماده همکاری با اتحادیه هستیم.
وی در ادامه اظهار کرد: این اتفاقات را باید در چارچوب یک شتاب دهنده برنامه ریزی و راه اندازی کنیم. سیاست شتاب دهنده ها صحبت های آقای چلونگر است و کار آن ها بررسی نیازهای یک صنعت و برنامه ریزی برای شکل دهی و راه اندازی یک استارتاپ است. نیازهای صنعت خودرو را باید در ایده هایی محوری بومی سازی کنیم و به سمت هسته های استارتاپی هدایت و حمایت کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی با توجه به مجاورت با فولاد مبارکه، به بومی سازی قطعات این شرکت پرداخته. تلاش این چند سال بومی سازی بیش از ۲۵۰ قطعه برای این صنعت بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به تجهیزات موجود در دانشگاه به بومی سازی قطعات فولاد مبارکه پرداختیم و اکنون می توانیم بگوییم فولاد مبارکه در برخی از قطعات وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی است.
انتهای پیام
نظرات