سلیمان مهدوی چهارشنبه پنجم شهریور در یک کنفرانس خبری بیان کرد: براساس نظرسنجی انجام شده در ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، ۸۴ درصد از مردم معتقد هستند که امر به معروف و نهی از منکر باید انجام شود.
او خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات این نظرسنجی پرداختن به این مهم بوده که چه کسانی در اولویت امر به معروف و نهی از منکر قرار دارند که ٧٣ درصد اعلام کردند که این مهم از مسئولان شروع شود.
دبیر ستاد شورای امر به معروف و نهی از منکر فارس با اشاره به طرح شعار این ستاد در استان فارس مبنی بر “مطالبه گری از مسئولان، مودبانه و قاطع؛ تذکر لسانی به مردم، مهربانه” عنوان کرد: امر به معروف و نهی از منکر برای نجات آمده نه یقه گیری و مچ گیری! و ستاد هیچ تجسسی در کارها ندارد.
مهدوی با تاکید بر این نکته که امر به معروف به ظاهر جامعه کار دارد، گفت: پروندههای متعددی از مطالبه افراد خاص و گروههای جهادی از برخی ادارات داریم که منجر به تشکیل پرونده قضایی شده است.
او همچنین با اشاره به وجود معاونت قضایی و معاضدت و حمایت قضایی در این ستاد در سطح استان، گفت: امروز در تمام دادگاهها یک شعبه ویژه امر به معرف و نهی از منکر راهاندازی شده است.
دبیر ستاد شورای امر به معروف و نهی از منکر فارس اظهار کرد: پروندههایی مربوط به آمرین داشتیم که با حمایت ستاد متبوع منجر به تبرئه شدن آمران شد که از جمله آنها، پرونده یک آمر بود که سه سال زندان و یک سال تبعید برای او درنظر گرفته شده بود که پس از اطلاع ستاد، در دادگاه تجدیدنظر این آمر به معروف، تبرئه شد.
مهدوی خواستار حمایت و همراهی رسانهها برای اطمینان بخشی به مردم نسبت به پشتیبانی قانونی و قضایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر فارس شد.
غزالی، معاون قضایی ستاد شورای امر به معروف و نهی از منکر فارس نیز در این جلسه یکی از مولفههای مهم ستاد را پشتیبانی و حمایت حقوقی و قضایی آمران و ناهیان دانست و گفت: طبق قانون مصوب امر به معروف، یکسری تکالیف بر عهده دستگاهها گذاشته شده و موضوع حمایت از آمران و ناهیان توسط آنها را مشخض کرده است
او ادامه داد: یکی از این دستگاهها خود ستاد امر به معروف به عنوان متولی است.یکی از مسئولیتهای بزرگ این ستاد پس از ترویج و احیای این فریضه الهی، وظیفه حمایت همه جانبه از آمران به معروف و ناهیان از منکر است.دومین تکلیف نیز بر عهده دستگاههای قضایی مبنی بر اجباری کردن این حمایتها، گذاشته شده است.
معاون قضایی ستاد شورای امر به معروف و نهی از منکر فارس با بیان اینکه تکلیف پشتیبانی قضایی و حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر کاملا مشخص است، تاکید کرد: مقدمه حمایت قضایی از آمران و ناهیان، یک حمایت اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است.
غزالی با بیان اینکه نیازمند انتقال حمایتها با استفاده از ابزار قانونی دادستانیها برای حمایت از حوزه امر به معروف و نهی از منکر هستیم، تاکید کرد که تغییر افکار عمومی به راحتی امکان پذیر نیست، چرا که بسیاری از مردمی که آمران به معروف و ناهیان از منکر بودند کم کم به دلیل نبود عدالت اجتماعی استحاله شدهاند، لذا وقتی عدالت نباشد، تقوا از بین میرود و زمانیکه تقوا نباشد ارزشها از بین میرود.
معاون شورای امر به معروف و نهی از منکر فارس با تاکید بر اینکه ابتدا باید امر به معروف را معروف کنیم، گفت: اگر به مسئولین بیشتر امر به معروف کنیم شاید در نظر شکلی امر به معروف تغییر کند.
حجت الاسلام احمد فولادی، مسئول بینالملل و ارتباطات و مسئول امر به معروف و نهی از منکر شوراهای حوزههای علمیه فارس نیز در ادامه این نشست بیان کرد: بیش از ٤٠ سال از انقلاب میگذرد و به جایی رسیدهایم که امروز پیرامون زنده شدن امر به معروف و نهی از منکر صحبت میکنیم، در حالیکه این فریضه الهی جزو ارکان دین است.
او با تاکید بر لزوم تغییر ذائقه مردم با فرهنگسازی، افزود: برای تحقق این امر همه باید دست به دست هم بدهیم و ثابت کنیم که امر به معروف و نهی از منکر مانند ماسک زدن موجب سلامتی جامعه میشود.
فولادی با بیان اینکه رسانه خود یک سازمان جریان ساز است که میتواند امر به معروف و نهی از منکر را فعال تر از گذشته کند، گفت: در بدنه بعضی از مسئولین متاسفانه امر به معروف و نهی از منکر سلیقهای عمل میشود.
انتهای پیام
نظرات