حجتالاسلام غلامرضا عادل در گفتوگو با ایسنا، در خصوص ترویج روضههای خانگی و رعایت پروتکلهای بهداشتی گفت: طبیعاتا در روضههای خانگی باتوجه به اینکه تعداد شرکتکنندگان محدودتر و مراسمها در خانهها برگزار میشود نسبت به مکانهای دیگر استانداردهای بهداشتی بیشتر رعایت خواهد شد.
وی ادامه داد: در همین راستا سازمان اوقاف و امور خیریه چندین اقدام را در جهت حمایت از روضههای خانگی در پیش گرفته است، ابتدا در حال طراحی پویشهایی هستیم، در این زمینه بحث توزیع پرچم را داریم که اطلاعرسانی شده است، متقاضیان پس از دریافت پرچم و سیاهپوش کردن مکان موردنظر از این سیاهپوشی عکس گرفته و ارسال میکنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف یادآور شد: عکسهای ارسالی نیز در فضای مجازی منتشر و مسابقهای هم برای آنها در نظر گرفته شده است.
عادل بیان کرد: در بخش دوم نیز اعزام ۳۵۰۰ مبلغ به سراسر کشور را داریم، ۷۰۰ مبلغ از استان قم، ۱۵۰۰ نفر از مبلغین بومی و ۱۳۰۰ نفر هم از روحانیها مستقر از سازمان اوقاف و امور خیریه خواهند بود. هرکدام از این افراد آمادگی حضور در ۳جلسه را به صورت روزانه دارند که با این شرایط ظرفیت حضور در ۱۰هزار جلسه فراهم است. بنابراین هرکسی مبلغ نیاز دارد میتواند به نزدیکترین امامزاده محل سکونت مراجعه و درخواست لازم را انجام دهد.
وی خاطرنشان کرد: سومین حوزه کاری امسال سازمان اوقاف حمایت از روضههای خانگی است، کسانی که از هیاتهای خانگی به ادارت اوقاف مراجعه میکنند براساس ضوابط مشخص در مورد هزینههای آنها مساعدتهایی در نظر گرفته شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف در مورد برگزاری عزاداریها در فضای مجازی به خصوص برای هیاتهای بزرگ نیز تصریح کرد: در ست است که در فضای فعلی محدودیتهایی به وجود آمده ولی هیچ تعطیلی در مراسمها نخواهیم داشت، پیش از این لازم بود هیاتها در حسینیهها مراسم برگزار کند اما امسال این امکان در فضای باز تعبیه شده است، ممکن است هزینهها در این شرایط برای برگزاری در فضای باز بیشتر هم بشود اما امکان برگزاری وجود دارد.
عادل گفت: در مورد نذورات هم باید گفت نذرها قابل اجرا است و قرار نیست حتما نذورات و خیرات در مسیر پخت غذا باشد، میتوان همین اقلام مصرفی برای طبخ غذا را تهیه و بستهبندی کرد و در اختیار خانوادههای نیازمندان قرار داد.
انتهای پیام
نظرات