بر اساس اعلام پلیس، سرهنگ "احسان آنقی" در اینباره اظهار کرد: جمع آوری نذورات و کمک های مادی مردم برای یاری رساندن به افراد نیازمند و اماکن مذهبی و متبرکه از شگردهایی است که مجرمان سایبری تلاش دارند بر اساس آن با سوءاستفاده از باورها و احساسات مذهبی مردم در ماه محرم اقدام به کلاهبرداری از عشاق حسینی کنند.
این مقام انتظامی با اشاره به ایجاد سایتها و کانالهایی از سوی مجرمان سایبری با ادعاهای دروغین کمک به افراد بیبضاعت یا بیماران نیازمند و جمع آوری اینترنتی نذورات، افزود: شهروندان باید مراقب باشند که برای واریز کمک های خداپسندانه برای افراد بیبضاعت یا بیماران نیازمند، حتما از طریق سایت مؤسسات معتبر و درگاه پرداخت اصلی اقدام کنند و به هیچ عنوان به پیامهای تبلیغاتی منتشر شده در شبکههای اجتماعی اطمینان نکنند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی در ادامه افزود: در پایش های فضای مجازی لینکهای جعلی متعددی با محتوای دریافت اینترنتی نذورات انتشار یافته که استفاده از این لینک ها بسترساز سرقت اطلاعات حساب بانکی کاربران خواهد شد.
این مقام مسئول ادامه داد: با در نظر نگرفتن هشدارهای پلیس، نه تنها هیچ کمک مالی از سوی خیرین به دست نیازمندان نمیرسد، بلکه با افشای اطلاعات حساب بانکی آنان، زمینه سوءاستفاده از حساب بانکی شان از سوی مجرمان سایبری فراهم می شود.
سرهنگ آنقی تاکید کرد: لازم است شهروندان برای واریز هرگونه وجه جهت ادای نذر و کمک به نیازمندان، فقط از طریق شماره حسابهای معتبر که توسط سازمان های متبوع اعلام می شود، اقدام کنند و از پرداخت اینترنتی از طریق شبکههای اجتماعی به افراد ناشناس جدا خودداری کنند.
سرهنگ آنقی در پایان گفت: لازم است کاربران از باز کردن تبلیغات ناشناس و محتوای مشکوک در فضای مجازی جدا خودداری کنند تا در دام افراد شیاد و کلاهبردار نیفتند و در صورتی که با چنین مواردی برخورد کردند موضوع را سریعا از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش تماس با ما با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.
انتهای پیام
نظرات