• دوشنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 99060302512
  • خبرنگار : 71021

وزیر گردشگری: به اطلاعیه ستاد کرونا اعتراض نکردم

وزیر گردشگری: به اطلاعیه ستاد کرونا اعتراض نکردم

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: به درخواست ستاد کرونا اعتراض نکردم. ازدحام را عامل انتشار ویروس می‌دانم. خردادماه اجازه بازگشایی مراکز گردشگری را از ستاد کرونا گرفتم. خسارت‌ها به سرعت در حال جبران بود که ویروس شایع شد و سفر را محدود کردند. حالا گردشگری روزگار خوبی ندارد.

به گزارش ایسنا، علی‌اصغر مونسان که پس از انتشار اطلاعیه ستاد کرونا درباره پرهیز از سفر در تعطیلات پیش‌ رو گفته بود «در سطح ملی به کرات این موضوع مطرح است که سفر موجب تشدید کرونا می‌شود، در صورتی که رعایت نکردن فاصله اجتماعی، ازدحام و استفاده نکردن از ماسک، عامل اصلی شیوع است و سفر کمترین تأثیر را دارد» اینک می‌گوید: به آن اطلاعیه اعتراض نکردم. اما در دیگر مراکز شهری بویژه در سیستم حمل و نقل ازدحام عامل اصلی انتشار ویروس بوده است، درحالی‌که ما برای هتل‌ها و سایر اقامتگاه‌ها پروتکل‌های دقیقی با تایید وزارت بهداشت تهیه کردیم که انصافا خوب، دقیق و سختگیرانه رعایت می‌شود. آن‌چه موجب انتشار ویروس است ازدحام و رعایت نکردن و ماسک نزدن است. دوستان در وزارت بهداشت هم به واسطه این‌که کنترل بهتر داشته باشند فعلا محدودیت در سفر را اعمال کرده‌اند. اگر این روند طولانی شود برای گردشگری سخت خواهد شد و نمی‌توان جبران کرد.

او چندی پیش میزان خسارت واردشده از ویروس کرونا را به صنعت گردشگری ۱۲ هزار میلیاد تومان برآورد کرده و نسبت به ورشکستگی این صنعت ابراز نگرانی کرده بود. وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که به مناسبت هفته دولت با یک برنامه رادیویی گفت‌وگو می‌کرد، درباره واکنشی که به اطلاعیه ستاد کرونا داشته است، توضیح داد: کرونا ضربه سختی به گردشگری دنیا وارد کرد که شامل حال گردشگری ایران هم شد. البته در خردادماه اجازه‌ای را از ستاد ملی گرفتیم و فعالیت‌ها را به صورت کامل شروع کردیم و خوشبختانه گردشگری داخلی آن‌قدر ظرفیت بالایی داشت که به سرعت جبران کند، اما متاسفانه با اوج گرفتن ویروس کرونا محدودیت‌هایی به ویژه برای جلوگیری از سفر اعمال شد و متاسفانه گردشگری روزگار خوبی ندارد.

او یادآوری کرد که پروتکل‌ها در اقامتگاه‌ها سختگیرانه رعایت می‌شود و هر اتاقی که مورد پذیرش قرار می‌گیرد تا ۲۴ ساعت مسافر ندارند و کاملا ضدعفونی می‌شود. در هتل‌ها اتفاق بدی رخ نمی‌دهد اما در وزارت بهداشت فعلا روی سفر و جابه‌جا شدن نکته دارند، وگرنه پروتکل‌هایی که تهیه شده مورد تایید وزارت بهداشت بوده است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: تا قبل از کرونا گردشگری در کشور فراگیر شده بود و تحول اقتصادی خوبی درحال وقوع بود و شمار زیادی از جوانان با سرمایه‌های کوچک وارد این حوزه شده بودند. تعداد بومگردی‌ها از عدد دوهزار واحد عبور کرده بود. تبدیل فضاهای تاریخی به هتل بوتیک که عمدتا با سرمایه جوانان اتفاق افتاد نیز بسیار مورد توجه گردشگران خارجی قرار گرفت و عدد گردشگران خارجی هم به هشت میلیون نفر رسیده بود.

مونسان با بیان این‌که امیدواریم روند رو به رشد گردشگری را تداوم دهیم، گفت: با تایید وزارت بهداشت و کمیته اجتماعی کشور، شهریورماه گردشگری خارجی و پروازهای خارجی برقرار خواهد شد و تعداد آن‌ها افزایش می‌یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۶-۰۳ ۱۴:۴۳

کاملا نادرست است ، اکثرا مسافران بخصوص در شمال اصلا از هتل های مجهز استفاده نمیکنند ، و از مسافرخانه ها و خانه های اجاره ای بسیار شلوغ یا چادر استفاده میکنند. و ازدحام زیادی در بین آنها مشاهده میشود برای مثال در استان گیلان شهر های گردشگرپذیرتر و شهر هایی که همسایه استانهای مجاور هستند همیشه بیشترین آمار کرونا را دارند که این نشاندهنده نقش گردشگری در شیوع کرونا در این استان و سایر مناطق کشور و جهان است