به گزارش ایسنا، سیاوش ملکی فر امروز در ششمین رویداد مجازی "دوشنبههای استارتاپی" صندوق نوآوری و شکوفایی در حوزه سلامت دیجیتال، این حوزه را یکی از ابعاد مهم حاکمیت در حوزههای کلیدی دانست و افزود: از این رو دولت باید در این زمینه خدمات رسانی کند؛ چرا که این حوزه یک اقتصاد بزرگ خدماتی و بهداشتی است و یکی از موارد توسعه دهندگی حوزه سلامت بوده است.
وی اظهار کرد: کیفیت و کمیت خدمات بهداشتی و درمانی در دنیا نیز دیده شده استف در کشور ما نیز در زمینه حوزه توریسم سلامت، گردشگری سلامت، صادرات خدمات سلامت و بهداشت و درمان نیز فضای بسیار برای ارائه خدمات با کیفیت وجود دارد.
ملکی فر ادامه داد: خدمات فناوری خوبی در کشور در حوزه سلامت داریم، به طوری که به تازگی یکی از پژوهشگران جوان ایرانی توانسته با دانش فناوری اطلاعاتی در خارج از کشور سامانهای را بر پایه علوم شناختی به عنوان الگوریتم آلزایمر طراحی کند و سرمایه دو میلیون دلاری یک سرمایه گذار خارجی را جذب کند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه ما میتوانیم بر لبه دانش و فناوری پیش برویم، یادآور شد: ما در کشور به لحاظ دانش فنی هیچ مشکلی نداریم و حتی ایدههای استارتاپی جوانان ما میتوانند از سرمایه گذاران خارجی حمایت دریافت کنند.
وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تلاش بسیاری برای تنظیم مقررات در حوزه سلامت دیجیتال کرده است، افزود: در زمینه تنظیم مقررات، آیین نامهها، بخش نامهها و دستورالعمل ها فعالیت های زیادی از سوی وزارت بهداشت صورت گرفته است.
ملکیفر حوزه سلامت دیجیتال را حوزهای حساسی توصیف کرد که با سلامت مردم جامعه سروکار دارد و ادامه داد: ما نمیتوانیم اجازه ورود استارتاپها را بدون این دستورالعملها به حوزه سلامت دیجیتال بدهیم، با تنظیم مقررات حوزه سلامت دیجیتال استارتاپ ها و سرمایه گذاران حوزه سلامت با آرامش بیشتری در این حوزه فعالیت خواهند کرد .
وی با بیان اینکه کشور در حوزه سلامت دیجیتال پتانسیل زیادی دارد و ما در انتظار ابلاغ تصمیمات وزارت بهداشت در این زمینه هستیم، تاکید کرد: بر اساس آمار سال ۹۶ ، ۸۰ استارتاپ در حوزه سلامت دیجیتال فعال بودند که این تعداد در سال ۹۸ به ۱۵۰ استارتاپ در این حوزه افزایش یافته است.
انتهای پیام
نظرات