• شنبه / ۱ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۶:۱۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99060100792
  • خبرنگار : 30057

دستاوردهای استارتاپی کارخانه آزادی؛

عرضه سامانه‌ای برای کنترل کارمندان در دوران دورکاری/نانو زخم‌پوش برای دیابتی‌ها

عرضه سامانه‌ای برای کنترل کارمندان در دوران دورکاری/نانو زخم‌پوش برای دیابتی‌ها

برخی از استارتاپ‌های مستقر در کارخانه نوآوری آزادی علاوه بر عرضه سامانه‌ای برای کنترل کارمندان در دوران دورکاری، موفق به تولید نانو الیافی به عنوان زخم پوش شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از پارک فناوری پردیس برخی از دستاوردهای این پارک به این شرح است:

 مدرسه آنلاین سلامت


یکی از تیم های استارتاپی مستقر در کارخانه نوآوری آزادی سامانه جامع آموزش سلامت را برای رفع نیازهای آموزشی دانشجویان، فارغ التحصیلان، اعضای هیات علمی حوزه علوم سلامت، مراکز آموزشی، انجمن‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی عرضه کردند.

در این سامانه امکان تعریف و مدیریت دوره‌های آموزشی و پشتیبانی از سیستم آموزشی Scrum، وجود دارد. همچنین در این سامانه امکاناتی مانند ثبت‌نام در دوره، پرداخت آنلاین و صدور فاکتور برای شرکت‌کنندگان، سیستم‌های مختلف ایجاد تخفیف، مشاهده فیلم‌های آموزشی، گفتگوی اساتید و دانشجویان، امتیازدهی به دوره‌ها، تعریف و برگزاری آزمون آنلاین و Real Time، صدور کارنامه آنلاین، طراحی گواهینامه اختصاصی برای هر دوره به صورت مجزا توسط نرم‌افزار متصل به پلتفرم، صدور گواهی الکترونیکی با قابلیت استعلام از طریقQR Code ، قابلیت پیاده‌سازی پلتفرم برای مراکز مشابه (هسته قابل حمل)، امکان ارسال و دریافت تیکت پشتیبانی، سیستم خودکار تسهیم واریزی با برگزارکننده دوره، اختصاص صفحه مجزا ویژه هر مرکز آموزشی، مهیاست.

کاربران این سامانه آموزش پزشکی می‌توانند از امکاناتی مانند کلاس آنلاین با قابلیت‌های ارتباط دیداری و شنیداریِ اساتید و دانشجویان، نمایش اسلاید، اشتراک صفحه نمایش رایانه، وایت برد، پخش فایل‌های صوتی و تصویری، اشتراک فایل، برگزاری آزمون آنلاین و Real Time ، صدور گواهی الکترونیکی با قابلیت استعلام، امکان دسترسی به فیلم ضبط شده کلاس و فایل‌های برنامه پس از برگزاری کلاس آنلاین، بهره‌مند شوند.

سامانه دورکاری برای کنترل کارمندان

یکی دیگر از گروه‌های استارتاپی این کارخانه سامانه‌ای برای مدیریت دورکاری طراحی و تولید کرده‌اند. سامانه «ویـش کلاک» بسـتر ارزیابی عملکرد ساعتی را به صورت هوشمند برای تیم‌ها به ارمغان می‌آورد.

این سامانه با تشکیل دادن جدول زمانی افراد و فعالیت‌های صورت گرفته‌ توسط آنها، به صورت کاملاً خودکار، کمک می‌کند تا فرآیند گزارش‌دهی ساده‌تر و دقیق‌تر شود و دیگر نیازی به گزارش‌دهی طاقت‌فرسا و زمان‌بر نباشد. همچنین ویش کلاک می‌تواند به واسطه استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین، عملکرد افـراد تیم را برمبنای‌ حوزه‌ کاری محاسبه کند که این مسئله به بهبود تصمیم‌گیری و عملکرد تیمی کمک می‌کند.

زخم‌پوش‌های ساخته شده از نانو الیاف
 

یکی از شرکت‌های این مرکز نوآوری پانسمان زخم‌های مزمن (مانند سوختگی و دیابت) بر اساس نانو الیاف تولید می‌کند. این محصول با استفاده از فناوری نانوالیاف، سلولز باکتریایی تولید می‌شود که ساختار نانوالیاف آن خواص ویژه‌ای برای درمان بهتر زخم فراهم می‌کند.

شفاف بودن و مدیریت بهتر درمان، جلوگیری از ورود میکروارگانیسم‌ها و ورود اکسیژن مورد نیاز به سطح زخم، افزایش سرعت درمان زخم، کاهش هزینه‌های درمان و هزینه کمتر محصول، کاهش درد بیمار با استفاده از درمان مرطوب و جذب خون بالای پانسمان از ویژگی‌های ممتاز این فناوری است.

تست‌های کارایی و حیوانی این محصول انجام شده‌اند و مجوز نانومقیاس آن نیز کسب شده است. پس از سپری کردن روال مجوز سازمان غذا و دارو، این محصول وارد بازار می‌شود. این استارتاپ، حاصل فعالیت شتابدهنده هم آوا محسوب می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha