• سه‌شنبه / ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 99052820999
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

مرتفع شدن ایرادات فنی شبکه شاد / برگزاری جشن پایان بی سوادی

مرتفع شدن ایرادات فنی شبکه شاد / برگزاری جشن پایان بی سوادی

رییس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اشاره به مرتفع شدن ایرادات فنی شبکه شاد تصریح کرد: هم اکنون شبکه شاد به فرهنگ عمومی در آموزش و پرورش تبدیل شده است که می تواند در شرایط عادی و بحرانی بخشی از فرایند آموزش باشد.

به گزارش ایسنا، محمدزاده در نشست شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به شیوع ویروس کرونا عنوان کرد: شرایط خاص کرونایی سبب شده است که امسال پروژه مهر و بازگشایی متفاوتی نسبت به سالهای گذشته داشته باشیم به همین دلیل باید با حساسیت و دقت بیشتری پروژه مهر را رصد و اجرا کنیم.


وی ادامه داد: با ماموریت وزیر، شورای معاونین وزارتخانه در استان ها حضور یافته تا روند اجرای پروژه مهر برای ثبت‌نام دانش آموزان به‌خصوص پایه‌های اول، هفتم و دهم و مدارس خارج، امتحانات شهریورماه و اعلام نتایج و هدایت تحصیلی رصد کنند.


محمدزاده اضافه کرد: ارزیابی از تهیه اطلس دسترسی دانش آموزان به روش‌های مختلف آموزشی، تأمین و توزیع کتب درسی، انتخاب و آموزش مدیران مدارس، نقل و انتقالات داخل و خارج از استان، تراز نیروی انسانی استانی و روش‌های تأمین کسری نیرو، سازمان‌دهی معلمان و صدور ابلاغ، آموزش معلمان به‌خصوص ارتقای مهارت‌های تدریس در فضای مجازی، تولید محتوای آموزشی و بسته‌های یادگیری ویژه مناطق خاص، تأمین مواد ضدعفونی کننده و بهداشتی و آمادگی مدرسه برای پذیرش دانش‌آموز بخش دیگری از ماموریت شورای معاونان است. 


معین استان بوشهر با بیان اینکه آموزش و پرورش موفق‌ ترین مجمموعه آموزشی در سال گذشته در کشور در شرایط کرونایی بوده است، اظهار کرد: با برنامه ریزی و تلاش فرهنگیان سراسر کشور و استفاده از شیوه های آموزش مجازی و تلویزیونی، کمترین خسارت به فرایند آموزشی وارد شد.


معاون وزیر آموزش و پرورش با اعلام اینکه سال تحصیلی از ۱۵ شهریور شروع می شود، در خصوص شیوه آموزش در سال تحصیلی پیش رو گفت: تلاش می کنیم که کلاس ها به صورت حضوری برگزار شود و اگر منطقه یا استانی شرایط سفید داشت دانش آموزان با روش حضوری آموزش خواهند دید.


وی خاطرنشان کرد: در وضعیت زرد شیوه آموزش به روش حضوری- مجازی و به صورت زوج و فرد است و اگر منطقه یا استانی در شرایط قرمز کرونایی قرار داشته باشد، آموزش ها به روش غیرحضوری خواهد بود.


محمدزاده با اشاره به مرتفع شدن ایرادات فنی شبکه شاد تصریح کرد: هم اکنون شبکه شاد به فرهنگ عمومی در آموزش و پرورش تبدیل شده است که می تواند در شرایط عادی و بحرانی بخشی از فرایند آموزش باشد.


رییس سازمان سوادآموزی اضافه کرد: با تثبیت و تقویت این سامانه در سال تحصیلی جدید، شبکه شاد در همه شیوه های آموزش مورد استفاده قرار می گیرد.


معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با همکاری صداو سیما تجربه خوبی برای آموزش‌های تلویزیونی در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ رقم خورد و این نوع آموزش در سال تحصیلی آینده نیز ادامه پیدا می‌کند.
 

نرخ ۹۶ درصدی باسوادی در کشور

همچنین شاپور محمدزاده  در نشست با کارشناسان نهضت سوادآموی ادارات آموزش وپرورش شهرستان‌ها و مناطق استان بوشهر ضمن قدردانی از مجاهدتهای پیشکسوتان نهضت سوادآموزی به ویژه شهید والامقام باهنر و با تمجید از خدمات صادقانه حجت‌الاسلام قرائتی گفت: بیش از ۴۰ سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی می‌گذرد و با وجود تحریم‌های ظالمانه‌ای که بر کشورمان تحمیل شده، دستاوردهای بزرگی در حوزه سوادآموزی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسیده است.


وی با اشاره به بهره مندی سالانه بیش از ۴۰۰ هزار نفر در کشور از خدمات مجموعه سوادآموزی، خاطرنشان کرد: هم اکنون میانگین باسوادی شهروندان ۱۰ تا ۴۹ ساله در کشور ۹۶ درصد است که این آمار در برخی از استان ها از ۹۸ درصد نیز فراتر رفته است.


محمدزاده با بیان اینکه به زودی جشن پایان بی سوادی در کشور برگزار می شود، افزود: برگزاری این جشن به معنای پایان رسالت نهضت مقدس سوادآموزی نیست بلکه فعالیت‌های سازمان با آموزش بزرگسالان در دوره‌های متوسطه اول و دوم ادامه پیدا خواهد کرد.


رییس سازمان سوادآموزی ضمن تاکید بر اهمیت رسالت شوراهای پشتیبانی سوادآموزی در شهرستان‌ها و مناطق، تصریح کرد: این شوراها باید هر فصل در شهرستان‌ها به ریاست فرماندار برگزار شود.


وی با بیان اینکه برنامه‌های استان ها برای سال ۹۹ ابلاغ شده است، اظهار کرد: عملکرد استان‌ها را در ۲۵ معیار و شاخص ارزیابی خواهیم کرد و انتظار داریم استان بوشهر عملکرد ویژه‌ای داشته باشد.


همچنین در این نشست معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه هدف مجموعه سوادآموزی استان، ارتقا وضعیت موجود است، گفت: تدوین برنامه عملیاتی شهرستان‌ها، تعیین وضعیت کلاس‌های درسی در سال گذشته، عضویت در سامانه شاد و تشکیل کارگروهای مختلف در راستای سیاستهای ابلاغی سازمان از مهمترین اقدامات انجام شده در پنج ماهه نخست سالجاری سوادآموزی استان بوشهر بوده است.


سیدمجتبی هاشمی‌نژاد با اشاره به برخورداری استان بوشهر از بیشترین نوار ساحلی و نیز تنوع قومیتی در استان و سکونت جمعیت قابل توجهی از هم استانی‌ها در مناطق کوهستانی، به مشکلات موجود در حوزه‌ی جذب سوادآموزان اشاره و عنوان کرد: اگر چه کار سختی پیش رو داریم اما با تلاش و برنامه‌ریزی، محدودیت ها و سختی‌ها را از پیش روی برخواهیم داشت.


وی با اشاره به فعالیت سامانه شاد به عنوان شبکه مستقل آموزش و پرورش کشور اظهار کرد: برنامه های مجموعه سوادآموزی در سال ۹۹ بر محور سیاستها و اولویتهای تدوین  شده سازمان نهضت سواد آموزی و بر اساس اهداف این سامانه تدوین و اجرا خواهد شد و به مانند بخش رسمی آموزش و پرورش کشور نهایت بهره را از این سامانه در حال ارتقاء خواهیم برد.


هاشمی‌نژاد افزود: در شرایط کرونایی جامعه، آموزش دهندگان و فراگیران در استان با تشکیل کارگاه‌های تولید ماسک در جبهه مبازره با این ویروس نیز حضور چشمگیری داشته‌اند.


به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان بوشهر تاکید کرد: رویکردهای خود را با مأموریت جدید سازمان سوادآموزی کشور هماهنگ خواهیم کرد و با ارتقا همه جانبه خود، محدودیت ها را بر می‌داریم و به حول و قوه الهی طبق برنامه پیش خواهیم رفت.

هاشمی‌نژاد گفت: مشکل پیش آمده بر اثر شیوع کرونا را در بخش سوادآموزی به یک فرصت و توانمندی جدید تبدیل خواهیم کرد.

همچنین مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز در این نشست با بیان اینکه کرونا باعث شده تا در یک زیست بوم متفاوت قرار گرفته باشیم، اظهار کرد: در این شرایط ناپایدار و با وجود دغدغه های خانواده‌ها و استرس دانش آموزان کار را برای ما دشوار تر کرده است به همین دلیل باید همه موارد را با دقت رصد کنیم.


علیمراد کرمی اضافه کرد: در این شرایط باید برای دورترین مدرسه و همه معلمان و دروس برنامه جداگانه و مشخص داشته باشیم تا آماده همه نوع شرایطی باشیم.


کرمی با بیان اینکه اموی ادامه داد: تا کنون بیش از ۱۲۶ هزار و ۵۸۱ دانش آموز در دوره ابتدایی معادل ۹۶ درصد، ۵۲ هزار و ۵۵۷ دانش آموز در دوره تحصیلی متوسطه اول معادل ۹۶ درصد و ۳۱ هزار و ۲۳۹ دانش آموز در دوره تحصیلی متوسطه دوم معادل ۷۶ درصد در مدارس استان ثبت نام کرده اند. همچنین ۱۰۸ مدیر جدید در مدارس استان منصوب شده اند که ۳۸ نفر از طریق شرکت در آزمون و مصاحبه تخصصی گزینش و منصوب شده و ۷۰ نفر نیزاز طریق تایید کمیته شهرستان/ مناطق منصوب شده اند.


مدیرکل آموزش و پرورش استان در پایان با بیان اینکه نگرانی و دغدغه خانواده‌ها برای ما مهم و اولویت است، گفت: حفظ سلامتی دانش آموزان خط قرمز آموزش و پرورش استان است و تلاش می کنیم شرایط مناسبی برای تحصیل آنها فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha