• دوشنبه / ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99052719684
  • خبرنگار : 30057

بهره‌مندی ۱۳ شرکت پارک شریف از تسهیلات صندوق نوآوری/ شهریور؛ آغاز مرحله دوم اعطا

بهره‌مندی ۱۳ شرکت پارک شریف از تسهیلات صندوق نوآوری/ شهریور؛ آغاز مرحله دوم اعطا

رییس پارک علم و فناوری شریف با بیان اینکه تاکنون ۱۳ شرکت دانش بنیان این پارک از تسهیلات تامین محل کار صندوق نوآوری و شکوفایی به میزان ۱۹ میلیارد تومان بهره‌مند شدند، از آغاز دور دوم اعطای این تسهیلات از شهریور ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، مجید دهبیدی‌پور، از عرضه واحدهای بیشتر برج فناوری طرشت واقع در ناحیه نوآوری شریف در شهریور ماه خبر داد و گفت: ساخت پروژه برج فناوری طرشت از ۳.۵ سال پیش آغاز شده است. این برج در ۲۵ هزار مترمربع با زیربنای ۱۵ هزار مترمربع و ساخت ۱۲۰ واحد مجزا برای حضور شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها و دیگر بازیگران فعال اکوسیستم نوآوری کشور احداث شده است.

دهبیدی‌پور با اشاره به حمایت مالی صندوق نوآوری و شکوفایی برای خرید واحدهای برج مذکور به عنوان دفترکار شرکت‌های دانش بنیان اظهار کرد: از اسفند ماه سال گذشته که اکثر نهادهای کشور به‌خصوص نهادهای فناوری درگیر شیوع ویروس کرونا در کشور بودند، صندوق نوآوری و شکوفایی با چابکی و سرعت، مدل هوشمند اعطای تسهیلات خرید محل کار برای شرکت‌های دانش بنیان در برج فناوری طرشت را طراحی کرد.

به گفته وی، در این گام ۱۳ شرکت دانش بنیان حدود ۱۹ میلیارد تومان از خط اعتباری ویژه صندوق نوآوری و شکوفایی که به صندوق‌های پژوهش و فناوری برای خرید دفتر کار اختصاص داده بود، استفاده کردند.

رییس پارک علم و فناوری شریف در مورد شرایط تسهیلات اعطایی تامین محل کار شرکت‌های دانش بنیان گفت: شرایط دریافت تسهیلات به این شکل است که شرکت‌های دانش بنیان از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری به عنوان عاملان صندوق نوآوری و شکوفایی می‌توانند تا ۷۰ درصد از مبلغ خرید دفتر کار را تا سقف ۲ میلیارد تومان از طریق این تسهیلات تامین کنند. فاز دوم واگذاری محل کار با تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی شهریور ماه خواهد بود.

دهبیدی‌پور در مورد تاثیر اعطای تسهیلات دفتر کار در اکوسیستم نوآوری کشور گفت: شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی منابع مالی محدودی در اختیار دارند که بیشتر این منابع را نیز صرف تحقیق و توسعه می‌کنند و امکان خرید دفتر کار را ندارند؛ اما تسهیلات تامین محل کار که از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی ارائه می‌شود، به شرکت‌های دانش بنیان کمک می‌کند تا فضای کاری خود را تامین کنند. 

وی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور این مدل به صورت چابک طراحی شد و منابع مالی این مدل نیز به شرکت‌ها اختصاص یافت، این در حالی بود که صندوق نوآوری و شکوفایی نیز مانند نهادهای دیگر بخشی از منابع مالی خود را برای تولید اقلام پرمصرف مبارزه با شیوع ویروس کرونا اختصاص می‌داد. تعطیلات و دورکاری نیز تاثیری در ارائه تسهیلات تامین محل کار شرکت‌های دانش بنیان ایجاد نکرد.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی برای خرید محل کار به شرکت‌های دانش بنیان شامل اعطای حداکثر ۷۰ درصد ارزش کارشناسی رسمی محل کار مورد نظر با نرخ ۱۲ درصد و دوره بازپرداخت ۴۸ ماهه بدون تنفس در مجتمع‌های فناوری واقع در نواحی نوآوری است. سقف این تسهیلات در شهر تهران ۲۰ میلیارد ریال، کلان‌شهرها ۱۵ میلیارد ریال و سایر شهرها ۱۰ میلیارد ریال است که پرداخت آن از طریق خط اعتباری ویژه استقرار مربوط به صندوق‌های پژوهش و فناوری انجام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha