به گزارش ایسنا، محسن کرمی مدیر عامل این شرکت نانوآفتکش ارگانیک تولید شده را یک محصول دافع حشرات، کرم و انواع آفتهای محصولات کشاورزی، به ویژه میوهها دانست و افزود: ما با بهرهگیری از خواص آفتگریزی عصارههای گیاهی و فرمولاسیون تجربی بیش از ۱۰ عصاره گیاهی این محصول را تولید و به بازار عرضه کردهایم.
کرمی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت تولید ۳ هزار لیتر در روز از این آفتکش را داریم، اظهار کرد: از آنجایی که فروش آفت کشها فصلی است و تنها در برخی ماهها از سال این محصول به وفور استفاده میشود، میزان فروش ما در چنین ماههایی تقریبا ۲۰ هزار لیتر است.
وی با تاکید بر اینکه آفتکشهای نانویی تولید شده برای انسان و محیطزیست مشکلساز نیست و حتی اگر روی میوهها باقی بماند، مصرف آن باعث بیماری نمیشود، خاطر نشان کرد: این محصول نسبت به آفتکشهای شیمیایی از قیمت بسیار پایینتری برخوردار بوده و در عین حال کارایی بسیار بالایی نیز دارد.
مجری طرح از رایزنی با خریدارانی از سوریه و افغانستان برای خرید این محصول خبر داد که نمونههایی به آنها برای تست عملکرد محصول داده شدهاست و ادامه داد: نانو آفت کش ارگانیک ما بر خلاف سایر آفتکشهای ارگانیک موجود در بازار، عصاره تقطیری گیاهی نیست و یک نوع نانوسوسپانسیون بوده که به دلیل دارا بودن عصارههای گیاهی، خاصیت آفتگریزی قویتری نسبت به سایر آفت کشهای گیاهی دارد و از سوی دیگر بهدلیل دارا بودن نانوذرات بافتهای گیاهی، غنی از مواد غذایی است که به آسانی از سطح برگها جذب میشود.
به گفته وی قطر میانگین نانوذرات در فاز سوسپانسیون ۳۰ نانومتر است و با کنترل فرآیند، امکان تغییر ابعاد نانوذرات وجود دارد. بهطور میانگین ۱۰ میلیلیتر از این آفتکش برای یک درخت متوسط کافی است.
کرمی از جمله مزیتهای این آفتکش را استفاده از انواع مواد موثره گیاهی، ارگانیک بودن و فاقد هرگونه افزودنی شیمیایی، بدون تأثیر مخاطرهآمیز بر روی بافت خاک و آب، فاقد هر گونه عنصر فلزی سنگین، قابلیت جذب مواد غذایی موجود در آفتکش از سوی برگهای درختان و پوست میوهها، افزایش کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی، تقویت و افزایش مقاومت گیاه در سالهای آتی غلظت بالاتر نسبت به سایر آفتکشهای ارگانیک دانست.
انتهای پیام
نظرات