• یکشنبه / ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99051913395
  • خبرنگار : 30057

نانو آفت‌کش‌هایی که دوستدار محیط‌زیست هستند

نانو آفت‌کش‌هایی که دوستدار محیط‌زیست هستند

محققان یکی از شرکت‌های فعال در حوزه نانو آفت‌کش ارگانیکی را برای مقابله با آفات کشاورزی عرضه کردند که نه تنها برای محیط‌زیست و انسان مشکل ایجاد نمی‌کند، بلکه بسیار ارزان‌تر از آفت‌کش‌های شیمیایی است.

به گزارش ایسنا، محسن کرمی مدیر عامل این شرکت نانوآفت‌کش ارگانیک تولید شده را یک محصول دافع حشرات، کرم و انواع آفت‌های محصولات کشاورزی، به ویژه میوه‌ها دانست و افزود: ما با بهره‎‏گیری از خواص آفت‏‎گریزی عصاره‎‏های گیاهی و فرمولاسیون تجربی بیش از ۱۰ عصاره گیاهی این محصول را تولید و به بازار عرضه کرده‌ایم.

کرمی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت تولید ۳ هزار لیتر در روز از این آفت‌کش را داریم، اظهار کرد: از آنجایی که فروش آفت کش‌ها فصلی است و تنها در برخی ماه‌ها از سال این محصول به وفور استفاده می‌شود، میزان فروش ما در چنین ماه‌هایی تقریبا ۲۰ هزار لیتر است.

وی با تاکید بر اینکه آفت‌کش‌های نانویی تولید شده برای انسان و محیط‌زیست مشکل‌ساز نیست و حتی اگر روی میوه‌ها باقی‌ بماند، مصرف آن باعث بیماری نمی‌شود، خاطر نشان کرد: این محصول نسبت به آفت‌کش‌های شیمیایی از قیمت بسیار پایین‌تری برخوردار بوده و در عین حال کارایی بسیار بالایی نیز دارد.

مجری طرح از رایزنی با خریدارانی از سوریه و افغانستان برای خرید این محصول خبر داد که نمونه‌هایی به آن‌ها برای تست عملکرد محصول داده شده‌است و ادامه داد: نانو آفت ‌کش ارگانیک ما بر خلاف سایر آفت‏کش‎های ارگانیک موجود در بازار، عصاره تقطیری گیاهی نیست و یک نوع نانوسوسپانسیون بوده که به دلیل دارا بودن عصاره‎‏های گیاهی، خاصیت آفت‎‏گریزی قوی‌تری نسبت به سایر آفت کش‌های گیاهی دارد و از سوی دیگر به‌دلیل دارا بودن نانوذرات بافت‎‏های گیاهی، غنی از مواد غذایی است که به آسانی از سطح برگ‏‎ها جذب می‎شود.

به گفته وی قطر میانگین نانوذرات در فاز سوسپانسیون ۳۰ نانومتر است و با کنترل فرآیند، امکان تغییر ابعاد نانوذرات وجود دارد. به‌طور میانگین ۱۰ میلی‏‌لیتر از این آفت‏‌کش برای یک درخت متوسط کافی است.

کرمی از جمله مزیت‌های این آفت‌کش را استفاده از انواع مواد موثره گیاهی، ارگانیک بودن و فاقد هرگونه افزودنی شیمیایی، بدون تأثیر مخاطره‎‌‏آمیز بر روی بافت خاک و آب، فاقد هر گونه عنصر فلزی سنگین، قابلیت جذب مواد غذایی موجود در آفت‏‎کش از سوی برگ‏‎های درختان و پوست میوه‎‏ها، افزایش کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی، تقویت و افزایش مقاومت گیاه در سال‎‏های آتی غلظت بالاتر نسبت به سایر آفت‏‎کش‌‏های ارگانیک دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha