• چهارشنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۷:۱۱
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99051511726
  • خبرنگار : 50042

قدردانی سازمان جهانی دریانوردی از نداجا به دلیل تامین امنیت کشتی‌ها

قدردانی سازمان جهانی دریانوردی از نداجا به دلیل تامین امنیت کشتی‌ها

ایسنا/گیلان فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا رشت با بیان اینکه اثر «احساس امنیت» از خود «امنیت» تاثیرگذارتر است که این مهم توسط اصحاب رسانه محقق می‌شود، گفت: سازمان جهانی دریانوردی در سه مرحله از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی به دلیل تامین امنیت کشتی‌های جهان در خلیج عدن قدردانی کردند.

آریا شفقت‌رودسری امروز در مراسم تجلیل از اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت پانزدهم مرداد سالروز شهادت سرلشکر عباس بابایی، اظهار کرد: شهید بابایی در برهه‌ای امنیت را برای آسمان کشور به ارمغان آورد، ایشان نه تنها بر پیشرفت و موفقیت عملیات‌های جنگی نظارت داشت بلکه شخصا در این عملیات‌ها پیشگام بود و با حضور فعال خود دشمنان را به ستوه می‌آورد.

فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا رشت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی، افزود: اصحاب رسانه و خبرنگاران، طلایه‌دارای جبهه آگاهی، چشم بینا و گوش شنوای مردم هستند و فعالیت آنان در بخش امنیت، مکمل کار نیروهای نظامی و مسلح است.

اصحاب رسانه در عرصه جنگ نرم «حس امنیت» را تقویت می‌کنند

وی با بیان اینکه اثر «احساس امنیت» از خود «امنیت» تاثیرگذارتر است که این مهم توسط اصحاب رسانه محقق می‌شود، گفت: ما در مرزهای آبی و دریایی تلاش می‌کنیم زمینه امنیت را فراهم کنیم اما شما خبرنگاران در عرصه خبر و اطلاع رسانی، حس امنیت را به سمع و نظر مردم جهان می‌رسانید.

شفقت‌رودسری ادامه داد: در آیات مختلف قرآن از سوره قلم گرفته تا سوره‌های نبا و حجرات، به ماموریت و کار شما اصحاب رسانه تاکید شده است؛ خبرنگار با وجدان تلاش می‌کند تا موضوعات را دقیق، به درستی، بدون قصد و غرض انتقال دهد.

فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا رشت با اشاره به آموزش ۷۰ درصد نیروی انسانی نداجا در این مرکز، بیان کرد: فرمانده تخصص‌های دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا دارای ۱۶ مرکز آموزش علمی و یک مرکز نظامی است که با بکار گیری اساتید مجرب، وظیفه تربیت ۷۰ درصد از نیروی انسانی نداجا را در ۲۱ تخصص برعهده دارد.

وی ادامه داد: این مجموعه مهد علم، دانش و تخصص‌های مختلف دریایی نظیر سامانه‌های زیردریایی و سطحی که جزء دانش‌های «های‌تک» هستند، است. در یک ناوشکن بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه بکار رفته که هر کدام از این قطعات دارای دانش فنی و تخصصی بوده که در یگان‌های زیرسطحی این موضوع حساس‌تر است.

شفقت‌رودسری گفت: نیروی دریایی یک نیروی ترکیبی است زیرا وقتی از ساحل دور می‌شویم یگان‌های سطح، زیرسطحی و هوادریا در کنار ناوهای نیروی دریایی هستند؛ توان و اقتدار نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران توانست سیاست ۱۹۷ ساله آمریکا را مبنی بر اینکه هر کس از جبل‌الطارق عبور کند درمقابل او می‌ایستد، درهم شکست چراکه با سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران در ارسال نفتکش‌ها اقتدار نظام به اثبات رسید و بر همگان محرز شد که آنها ابرقدرت نیستند.

فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا رشت با اشاره به حضور مقتدرانه ناوگروه‌های نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در آب‌های آزاد و همچنین تلاش آنان در برقراری امنیت، گفت: سازمان جهانی دریانوردی در سه مرحله از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی به دلیل تامین امنیت کشتی‌های جهان در خلیج عدن قدردانی کردند.

به گزارش ایسنا، اصحاب رسانه با همراهی ناخدا سیدجواد حسینی، جانشین فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم(ع) نداجا رشت از مراکز آموزشی «کارگاه دیگ و ماشین بخار، تعادل کشتی و توربین بخار»، «کارگاه تجهیزات فرعی یگان‌های شناور»، «کارگاه دیزل»، «لابراتوار سوئیچ برد»، «مرکز آموزش برق و الکترونیک»، «مرکز آموزش زیرسطحی و ضد زیرسطحی»، «مرکز آموزوش پیکان»، «مرکز آموزش مخابرات دریایی» و «مرکز آموزش راه و عملیات» بازدید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha