• چهارشنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99051511328
  • خبرنگار : 30057

توسعه همکاری دانشگاه تربیت مدرس با صندوق حمایت از پژوهشگران برای جذب نخبگان ایرانی مقیم خارج

توسعه همکاری دانشگاه تربیت مدرس با صندوق حمایت از پژوهشگران برای جذب نخبگان ایرانی مقیم خارج

رییس دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به امضا تفاهم نامه با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران برای اجرای طرح پسادکتری ویژه و جذب نخبگان ایرانی مقیم خارج گفت: برای این منظور همچنین شبکه‌ای برای همکاری محققان ایرانی مقیم خارج به منظور توسعه همکاری این دانشگاه با دانشگاه‌های بین المللی راه اندازی کردیم.

به گزارش ایسنا محمدتقی احمدی در نشست خبری امروز که به صورت آنلاین و مجازی در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران برگزار شد، با تاکید بر اینکه ما همواره در این دانشگاه به حرکت از دانشگاه آکادمیک به دانشگاه نوآور و فناور توجه ویژه‌ای داشته‌ایم، افزود: دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه جوانی است که اساتید استخدام شده در آن با انگیزه و تعهد فعالیت می‌کنند.

وی اضافه کرد: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در راستای پشتیبانی  از محققان پسا دکترا، همکاری‌های زیادی با دانشگاه‌ها دارد به طوری که در سال‌های گذشته این صندوق از ۲۰ محقق پسادکتری دانشگاه تربیت مدرس حمایت کرده است.

احمدی با اشاره به تفاهم نامه‌ای که با صندوق حمایت از پژوهشگران منعقد شد، اظهار  کرد: انعقاد این تفاهم نامه نیز در راستای حمایت از محققان پسا دکتری است که تحقیقات خود را یک سال و نهایتا دو سال با تسهیلات اعطایی از سوی صندوق  انجام دهند و جذب دانشگاه تربیت مدرس شوند.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر اینکه در دانشگاه سابقه همکاری با نخبگان غیرمقیم را داشته‌ایم، گفت: این فرصت همکاری با کمک صندوق فراهم شده که قرار است از نظر کیفیتی ارتقا پیدا کند و بیش از گذشته با متخصصان غیر مقیم در دانشگاه همکاری داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه در دانشگاه در دوره تحصیلات تکمیلی به رشته‌های بین رشته‌ای توجه ویژه‌ای داریم، گفت: تمام رشته‌های پزشکی، فنی مهندسی، گروه پایه و ... همواره با یکدیگر در ارتباط هستند.

احمدی با بیان اینکه آینده علم و فناوری در حوزه فناوری‌های همگرا (بیو،نانو،آی تی، علوم شناختی) است، گفت: در این دانشگاه نیز توجه ویژه‌ای به این فناوری‌ها می‌شود. 

وی با تاکید بر اینکه فارغ التحصیلان دانشگاه‌های خارج از کشور به صورت مختصر با دانشگاه تربیت مدرس ارتباط دارند، گفت: در این دانشگاه شرایطی را توسط اساتید به وجود آورده‌ایم که بتوانیم با آنها ارتباط داشته باشیم و تحقیقات را با همکاری یکدیگر انجام دهیم.

رییس دانشگاه تربیت مدرس  با تاکید بر اینکه دانشگاه در جستجو و کشف افراد نخبه در سطح جهانی و بین المللی است، گفت: با شبکه‌ای که بین اساتید و محققان خارج از کشور ایجاد شد افراد بالقوه و توانمندی توانسته‌اند با دانشگاه ارتباط بگیرند و یا دوره پسادکتری خود را در این دانشگاه بگذرانند. 

احمدی تاکید کرد: بنا داریم با همکاری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران و  با ارائه تسهیلاتی به آنها بتوانیم ارتباط با دانشگاه‌های خارج از کشور و ایرانیان مقیم خارج را با دانشگاه برقرار کنیم.

به گزارش ایسنا، در این مراسم تفاهم نامه همکاری میان صندوق حمایت از فناوران و پژوهشگران برای اجرای طرح پسا دکتری ویژه به منظور جذب نخبگان در دانشگاه به امضا رسید.

این تفاهم نامه در راستای اجرای ۱۵ طرح تحقیقاتی و ۳۰ طرح تحقیقاتی پسا دکتری و ۳۰ رساله دکتری در راستای سیاست‌ها و اولویت‌های تحقیقاتی صندوق حمایت از پژوهشگران و ایجاد لینک پورتال‌های دانشگاه تربیت مدرس و این صندوق برای آگاهی از کارهای تحقیقاتی انجام شده و در دست اجرا به امضا رسید.

اعتبار مالی این تفاهم نامه به صورت مشترک توسط طرفین به نسبت ۷۰ درصد صندوق و ۳۰ درصد دانشگاه تامین خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha