• شنبه / ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99051107405
  • خبرنگار : 30057

صدور بیش از ۴۰۰ پروانه بهره‌برداری شرکت دانش‌بنیان با فعالیت‌های منطبق با محیط زیست

صدور بیش از ۴۰۰ پروانه بهره‌برداری شرکت دانش‌بنیان با فعالیت‌های منطبق با محیط زیست

رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ارسال ۵۷۰ تقاضای پروانه بهره‌برداری از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان برای ادامه فعالیت‌های خود در محدوده شهری خبر داد و گفت: از این تعداد، پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۴۰۰ تقاضا صادر شده است.

به گزارش ایسنا، سید محمد صاحبکار خراسانی با اشاره به قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و همچنین مصوبه «ضوابط استقرار واحدهای صنایع پیشرفته و شرکت‌های دانش‌بنیان» مصوب هیئت‌وزیران در سال ۹۴، گفت: بر اساس مصوبه هیات‌وزیران و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکت‌های دانش‌بنیان طبق ماده (۸) قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان مجاز هستند در محدوده شهر تهران و دیگر شهرها مستقر شوند و با رعایت رده‌های زیست‌محیطی ذکر شده در پیوست مصوبه فوق نسبت به دریافت جواز تأسیس و پروانه بهره‌برداری اقدام کنند.

صاحبکارخراسانی ادامه داد: این رده‌های زیست‌محیطی ۷ گانه مبنای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان خواهند بود، هرچه رده زیست‌محیطی فعالیت شرکت از رده ۱ به سمت رده ۷ سوق پیدا کند، باید میزان فاصله این شرکت از محدوده شهری، افزایش یابد.

وی با اشاره‌ به آمار دریافت جواز تأسیس و پروانه بهره‌برداری توسط شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: از سال ۹۴ تاکنون ۵۷۰ تقاضای پروانه بهره‌برداری به مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان ارسال شده که بیش از ۴۰۰ تقاضا مورد تائید قرار گرفته است.

رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه از کل درخواست‌های ارائه شده،  ۲۴۱ درخواست مربوط به استقرار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی و قانونی بوده است، اظهار کرد: علاوه بر آن ۱۵۴ درخواست برای پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد، ۸۶ درخواست برای کاربری‌های صنعتی و کارگاهی، ۱۸ درخواست مربوط به مکان‌های صنعتی مجاز داخل یا خارج محدوده مصوب شهری و روستایی و مابقی درخواست‌ها مربوط به سایر نواحی بوده است.

بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، صاحبکار خراسانی همچنین در ارتباط با چگونگی اخذ مجوزهای استقرار مطابق با رده‌بندی زیست‌محیطی بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند با مراجعه به سامانه  reg.daneshbonyan.ir، اطلاعات لازم را تکمیل کنند و کارگزاران مربوطه پس از بررسی، نامه‌ای مبنی بر معرفی شرکت برای دریافت مجوزهای لازم به وزارت صمت و سازمان حفاظت از محیط‌زیست استان مورد نظر ارسال خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha