به گزارش ایسنا، محمدهادی عسکری با اعلام این خبر افزود: خوشبختانه علیرغم شرایط دشوار ناشی از شیوع بیماری کرونا در این دوره شاهد مشارکت بی نظیر کانونهای فرهنگی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در بخش.های مختلف این جشنواره بوده ایم.
وی ادامه داد: دستورالعمل برگزاری جشنواره رویش در آبان ماه سال گذشته به رؤسای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی ابلاغ شد و پس از ابلاغ دستورالعمل جشنواره، بخش دانشگاهی جشنواره رویش در نیمی از دانشگاهها برگزار شد.
عسکری در ادامه سخنان خود گفت: در این دوره ۵۳۶۸ کانون فرهنگی در جشنواره شرکت نموده و بیش از ۱۶ هزار فعالیت را در ۴ حوزه و ۲۳ موضوع کانونی در سامانه جشنواره به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد: در بخش آثار جشنواره، بیش از ۸۰۰ «اثر فردی» شامل شعر و ادبیات، صنایع دستی، هنرهای تجسمی فیلم نامه، نمایش نامه و موسیقی ارسال و بیش از ۱۴۰ «اثر گروهی» شامل فیلم کوتاه، تئاتر، موسیقی به دبیرخانه واصل شده است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اضافه کرد: ۱۰۰ ایده کانونی برای شرکت در بخش «ایده های برتر» و ۸۰ نفر از فعالان کانونی به عنوان «چهره موفق کانونی» در سامانه جشنواره ثبت شده است.
عسکری افزود: در این مرحله از جشنواره و با آغاز فرآیند داوری، بیش از ۹۰ نفر از برجسته ترین استادان، صاحب نظران و فعالان موضوعات مرتبط با رشته های جشنواره دعوت به عمل آمده تا نسبت به داوری و ارزیابی آثار و فعالیت های کانونی همکاری نمایند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به تدارک دبیرخانه جشنواره به منظور نمایش آثار واصله در قالب نمایشگاهی اظهار داشت: با توجه به شرایط شیوع کرونا بخش نمایشگاهی و کارگاه های توانمندسازی این جشنواره به صورت مجازی برگزار میشود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، عسکری از برگزاری جشنواره ملی رویش در روزهای ۲۴ لغایت ۲۷ مرداد ماه سال جاری به صورت بر خط خبر داد و خاطرنشان کرد: در این دوره از جشنواره و به منظور پاسداشت تلاشها و خدمات ارزشمند جهادگر شهید «حسین علی مرادی»، آئین تجلیل از خانواده گرانقدر این شهید بزرگوار نیز برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات