حبیب ابراهیمپور 6 مرداد در مراسم رونمایی از این دستگاه در پارک علم و فناوری اردبیل اظهار کرد: این دستگاه جزو دستگاههای منحصربفرد در سطح جهانی است که جایگزین دستگاههای موجود میشود تا سرعت تشخیص انواع ویروس کاهش یابد.
وی خاطرنشان کرد: در دستگاههای موجود کیتهای تشخیص کرونا حداقل دو روز زمان نیاز است تا مثبت یا منفی بودن بیماری تشخیص داده شود که این امر هزینه زیاد و بار روانی بیشتری را به مردم تحمیل میکند.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل افزود: دستگاه جدید مبتنی بر نانوتکنولوژی است و قادر است در کمتر از دو دقیقه نوع ویروس را تشخیص داده و با قاطعیت نوع آن را اعلام کند.
ابراهیمپور بیان کرد: قابلیت دیگر دستگاه این است که علاوه بر تشخیص ویروس کرونا این دستگاه سایر ویروسها را نیز به صورت دقیق معین میکند تا مرز بیماری آنفلوآنزا با کرونا کاملا از هم جدا شده و درمان بیماری نیز راحت انجام شود.
وی ادامه داد: با نزدیک شدن به فصل پائیز و سرمای هوا در استان اردبیل و شیوع بیماری آنفلوآنزا ما با استفاده از این دستگاه قادر خواهیم بود ویروس آنفلوآنزا را از کرونا به شکل کامل و مجزا تشخیص داده و به بیماران در درمان بیماری خودشان کمک و کنیم که این امر به کاهش هزینههای مالی و درمانی نیز کمک خواهد کرد.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: دستگاه تشخیص انواع ویروس با سنسورهای فعال مراحل آزمایش نهایی خود را سپری میکند و امیدواریم به زودی در مراکز درمانی و بیمارستانی مورد استفاده قرار گرفته و جایگزین دستگاههای موجود شود تا هزینه تشخیص پائین آمده و کیفیت کار نیز ارتقا یابد.
صادرات محصولات کرونایی پارک به سه کشور دنیا
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل در ادامه با اشاره به اینکه محصولات متنوع پارک علم و فناوری استان اردبیل در حوزه مقابله و مبارزه با بیماری کرونا به سه کشور جهان صادر میشود، خاطرنشان کرد: ما در یک ماه اخیر موفق به تولید ژل مایع ضدعفونی کننده با پایه گیاهی و غیرشیمیایی شدیم که شرکت پلمیر آکام تولید این محصولات را انجام داده است.
وی از تولید انبوه لباس کادر درمانی به همت پارک علم و فناوری استان اردبیل خبر داد و خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 550 دست از این البسه کادر درمانی در مقابله با کرونا در سطح کشور به فروش رفته است.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل ادامه داد: 30 دستگاه دوخت ماسک سه لایه جراحی به همت فناوران استان اردبیل تولید و عرضه شده است.
ابراهیمپور تصریح کرد: در کنار این اقدامات به همت جوانان کوشای پارک تولید ماسک N95 سلیکونی در این مدت انجام شده و با اخذ مجوزهای لازم شاهد تولید کلاه ایزوله کادر درمان به شکل انبوه هستیم.
وی به استمرار فعالیتهای پارک در حوزه فناوریهای نوین برای مقابله با کرونا اشاره کرد و گفت: همچنان فعالیت ما در این حوزه با قوت و قدرت ادامه دارد به طوری که صادرات این محصولات به سه کشور اندونزی، استرالیا و آذربایجان شروع شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل اضافه کرد: در کنار بازاریابی داخلی سعی کردیم تا محصولات متنوع خود را به ویژه با محوریت مبارزه با کرونا به سایر کشورها صادر کنیم که قطعا این کار در ماههای آینده به شکل وسیع و گسترده ادامه پیدا خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، در ادامه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل همزمان با هفته اردبیل از جدیدترین دستاوردهای علمی و فناورانه پارک علم و فناوری استان اردبیل با همراهی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و مدیر کل بانوان و خانواده استانداری اردبیل بازدید کردند.
وی با قدردانی از همت جوانان با ایدهها و تکیه بر فناوریهای جدید در تولید محصولات متنوع مهار بیماری کرونا، اظهار کرد: به صورت ویژه از تولیدکنندگان محصولات پیشگیرانه در بیماری کرونا حمایت میکنیم و در این زمینه استان پیشرفتهای خوبی را داشته است.
بهروز ندایی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری استان اردبیل در پنج ماهه اخیر با همراهی جوانان خوشفکر در بخشهای مختلف گامهای موثری را برای تقویت شرکتهای دانش بنیان، هستهها و واحدها برداشته است که این کار جهادی باید توسعه یابد.
وی همچنین به طراحی و دوخت لباس بانوان با تکیه بر هویت و فرهنگ اسلامی و دینی اشاره کرد و گفت: پیش از این لباس جامعه عشایری و روستایی ما به ثبت جهانی رسیده که جای دارد با الگوبرداری از این لباس ارزشمند البسه مناسب با شان و شوکت بانوان ما تولید و روانه بازار شود.
انتهای پیام
نظرات