• پنجشنبه / ۲ مرداد ۱۳۹۹ / ۲۰:۱۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99050201453
  • منبع : روابط عمومی وزارتخانه میراث فرهنگی صنایع…

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی مطرح کرد

تشکیل کمیسیون ویژه گردشگری در سفارت ایران در جمهوری آذربایجان

تشکیل کمیسیون ویژه گردشگری در سفارت ایران در جمهوری آذربایجان

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی بر لزوم تشکیل کمیسیون ویژه گردشگری در سفارت ایران در جمهوری آذربایجان با محوریت استان‌های شمال غرب کشور تاکید کرد.

احمد حمزه زاده در دیدار با سفیر جدید ایران در جمهوری آذربایجان، با اشاره به این‌که بیشترین گردشگران خارجی آذربایجان‌شرقی را گردشگران کشور جمهوری آذربایجان به خود اختصاص داده‌اند، گفت: جمهوری آذربایجان دومین کشوری است که گردشگران آن ایران و به خصوص آذربایجان شرقی را به عنوان مقصد سفر انتخاب می‌کنند.

وی افزود: پیش از شیوع ویروس کرونا، آذربایجان شرقی میزبان بالغ‌بر 250 هزار گردشگر از جمهوری آذربایجان و نخجوان بود.

وی با تاکید به لزوم توجه به بخش گردشگری و تعریف سازوکارهای مشترک در سفارت ایران در جمهوری آذربایجان، گفت: با توجه به این‌که ایران و به خصوص آذربایجان شرقی موردتوجه گردشگران کشور آذربایجان قرار دارد، لذا ایجاد کمیسیون گردشگری مشترک با محوریت استان‌های شمال غرب کشور در توسعه و رونق صنعت گردشگری ضروری است.

حمزه‌زاده ادامه داد: طی سال‌های گذشته تبریز به‌عنوان مقصد گردشگری سلامت برای مردمان جمهوری آذربایجان شناخته شده بود، اما با توجه به تغییر سیستم ارجاع پزشکی این کشور، متاسفانه میزان مراجعه گردشگران سلامت از جمهوری آذربایجان به تبریز کاهش یافت که امیدواریم با تلاش سفارت شاهد بازگشت جمهوری اسلامی ایران به سیستم ارجاع جمهوری آذربایجان و به‌تبع آن رونق هرچه بیشتر گردشگری سلامت در استان باشیم.

به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، وی با بیان این‌که برگزاری نمایشگاه‌های گردشگری و هفته‌های فرهنگی مشترک می‌تواند از اولویت‌های حمایتی سفارت باشد، به لزوم توجه به ثبت جهانی آثار مشترک ملموس و ناملموس بین دو کشور تاکید کرد.

وی گفت: برخی مواریث تاریخی ناملموس مانند مهارت ساخت ساز و نواختن موسیقی عاشیقی و مواریث تاریخی ملموس مانند پل‌های تاریخی واقع در نوار مرزی که سابقه تاریخی مشترکی بین دو کشور دارند از جمله ظرفیت‌هایی به شمار می‌روند که با تبادل‌نظر و هماهنگی‌های لازم از طرف سفارت، می‌تواند اقدامات لازم برای ثبت آن‌ها در فهرست آثار جهانی انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha