به گزارش ایسنا، ابراهیم شمشیری گفته است: برخی از برنامه های رادیویی و تلویزیونی این ظرفیت را دارند که به صورت کتاب، مکتوب شوند تا علاوه بر ماندگاری متن و محتوای آن، قابل رجوع و رفرنس تحقیقاتی نیز داشته باشند.
او در ادامه از کتاب شدن چهار انیمیشن خبر داده و گفته است: برای نمونه در ماه های آتی چهار کتاب مصّور به همراه متن شامل مجموعه های انیمیشن مرکز صبا از جمله پویانمایی های «چیا»، «نقاش کوچولو»، «مثل نامه» و «کوچولوهای کنجکاو» برای مخاطبان خردسال، کودک و نوجوان چاپ و منتشر خواهد شد. این مسیر می تواند برعکس هم باشد یعنی برخی رمان ها و متن های نمایشی در انتشارات سروش موجود است که با ارجاع آنها به بخش های تولیدی می تواند شاهد افزایش ساخت آثار رادیویی و تلویزیونی بود.
این فعال فرهنگی معتقد است: بدون شک مرکز پویانمایی صبا بزرگترین بخش تولید انیمیشن کشور است اما باید توجه داشته باشیم که کمپانی های بزرگ تولید انیمیشن در جهان تنها به ساخت صرف نقاشی متحرک و کارتون اکتفا نمی کنند بلکه فعالیت عظیمی در حوزه تولیدات جانبی انیمیشن مانند پوشاک، کیف، لوازم التحریر، اسباب بازی و بسیاری دیگر با استفاده از چهره ها و کاراکترهای انیمیشنی می کنند و در سراسر جهان توزیع و علاوه بر فرهنگسازی، درآمد سرشاری نیز کسب می کنند. یکی از هدف های همکاری انتشارات سروش و مرکز صبا نیز ورود به امر تجاری سازی آثار، درآمدزایی، فرهنگسازی و ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی است.
مدیرعامل انتشارات سروش اعلام کرده است: در آخرین شماره ماهنامه های کودک و خردسال سروش شاهد اقبال و استقبال مخاطبان از این ماهنامه ها بودیم. یکی از دلایل این استقبال مخاطب، استفاده از چهره های انیمیشنی آشنا و کاراکترهای ایرانی تولید شده در مرکز صبا بود که باعث زیبایی و جلوه گری این مجلات شده است.
انتهای پیام
نظرات