سید عزیز موسوی در این دیدار اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به جهاد دانشگاهی محول شده است و در این راستا باید ۲۵۰۰ نفر را در استان به اشتغال پایدار برسانیم.
سرپرست جهاد دانشگاهی استان گلستان با بیان اینکه بیشتر مخاطبین این طرح در روستاها زندگی میکنند، افزود: این طرح متکی به وام نیست و بابت این طرح نیاز است که اطلاعرسانی به روستاییان انجام گیرد.
وی گفت: علاوه بر این جهاد دانشگاهی طرحهای توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار و طرح عملیاتی کاهش آسیبهای اجتماعی از طریق توسعه مشاغل خانگی را نیز در دستور کار قرار دارد که هیچکدام متکی به وام نیستند.
علی نصیبی، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان نیز در این دیدار بیان کرد: این اداره کل در بخش اطلاعرسانی بهطور ویژه در حال فعالیت است. نشریه دهیار بهصورت ماهانه با ۵ هزار نسخه منتشر و در همه روستاهای استان پخش میشود.
وی خاطرنشان کرد: در بخش آموزش میتوانیم از طریق سامانه آموزشی امجد جهاد دانشگاهی همکاریهای بسیار خوبی داشته باشیم.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان تصریح کرد: مرکز افکارسنجی ایسپا جهاددانشگاهی، نظرسنجی را با موضوع کرونا در روستاهای استان انجام داد که این کار بسیار عالی و دقیق انجام گرفت.
نصیبی گفت: در مجموع اداره کل امور روستایی استان در فاز اولیه در بخشهای اطلاعرسانی، آموزش، نظرسنجی، آماده همکاری با جهاد دانشگاهی گلستان است.
انتهای پیام
نظرات