• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99042518519

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد:

هنگام خرید ماسک کد بهداشتی آن را کنترل کنید

هنگام خرید ماسک کد بهداشتی آن را کنترل کنید

ایسنا/خراسان رضوی معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: مردم ماسک‌های خود را از داروخانه‌ها و تجهیزات پزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید کد بهداشتی بر روی بسته را کنترل کنند، که توزیع ماسک‌ غیر بهداشتی عملی نشود.

مهدی یعقوبی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص  اخبار منتشر شده در فضای مجازی درمورد ماسک‌های بازیافتی، اظهار کرد: این اتفاق بسیار خطرناکی است و کلیه مجموعه‌ها، نظارت‌ها، کنترل‌ها و اینکه این نوع ماسک‌ها در کجا و چه محله‌هایی قرار است به فروش برسد را درگیر خواهد کرد و با توجه به انتشار این نوع فیلم‌ها  باید نظارت و کنترل  بر این امر بیشتر شود.

وی افزود: عرضه ماسک‌های بهداشتی در داروخانه‌ها و مکان‌هایی که مجوز دارند تحت نظارت بهداشت و همراه با کد بهداشتی صورت می‌گیرد. مردم نیز باید توجه داشته باشند که ماسک‌های خود را از داروخانه‌ها و تجهیزات پزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید کد بهداشتی بر روی بسته ماسک‌ها را کنترل کنند. بسته‌های ماسک باید یک شکل و دارای کد بهداشتی باشد.

معاون خدمات شهری شهردار مشهد بیان کرد: اگر فرهنگ‌سازی شود و مردم ماسک‌های خود را از هر جایی تهیه نکنند، دقت لازم را در این زمینه داشته باشند و از مکان‌های معتبر ماسک تهیه کنند و آگاه‌سازی  صورت گیرد باعث می‌شود که  این امر توزیع ماسک‌ غیر بهداشتی عملی نشود.

یعقوبی گفت: توصیه می‌شود که شهروندان  نه تنها ماسک‌های استفاده شده  بلکه هر کالایی که قرار است تفکیک شود را نسبت به گذشته به آن توجه بیشتری نشان دهند. اگر در گذشته پلاستیک را با کاغذ جمع می‌کردند، خواهشمندیم اکنون حتی همین دو قلم را از هم جدا کنند و در پلاستیک‌های بسته‌بندی تحویل ما بدهند. 

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: معمولا وقتی شرایط از حالت عادی خارج می‌شود، تفکیک زباله براساس پروتکل‌ها از سمت کشوری به ما ابلاغ می‌شود و به محض دریافت این پروتکل‌ها کارگر حق ندارند با دست زباله‌ها را  تفکیک کند. با توجه به شرایط پیش آمده، زباله‌ها بعد از جمع‌آوری آهک‌پاشی و سپس دفن می‌شوند. همچنین خط‌ پردازش را تعطیل کرده‌ایم و تفکیک زباله به دلیل رعایت سلامت کارگران انجام نمی‌شود و زباله‌ها دفن می‌شود. ماسک‌ها نیز از نوع زباله‌های آلوده هستند که نباید در قالب زباله تفکیکی قرار بگیرد و باید در پلاستیک‌های در بسته گذاشته و تحویل زباله‌هایی داده شود که دفن خواهد شد.

وی در خصوص زباله‌های بیمارستانی اظهار کرد:  بیمارستان‌ها متعهد شده‌اند که در ابتدا زباله‌های خود را توسط پیمانکارهای تخصصی بی‌خطرسازی کنند و سپس در قالب سلول‌های دفن بهداشتی که ما برای آن‌ها در نظر گرفته‌ایم زباله‌های خود را دفن کنند. احتمالا بسته‌بندی ماسک‌های غیر بهداشتی از نظارت مراکز بهداشتی در رفته است، زیرا ماسک‌ها را باید در حجم زیاد جمع‌آوری و دوباره بسته‌بندی کرد و جمع‌آوری ماسک  از داخل سطل‌های زباله که هر کدام شکلی دارد، کار مشکلی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha