• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 99042518490
  • خبرنگار : 71431

درخواست مدیریت بحران برای آماده سازی باندهای اضطراری دوشان‌تپه و قلعه‌مرغی

درخواست مدیریت بحران برای آماده سازی باندهای اضطراری دوشان‌تپه و قلعه‌مرغی

رییس سازمان مدیریت بحران کشور خواستار حفظ و آماده سازی باندهای فرودگاهی دوشان تپه و قلعه مرغی در هنگام بحران شد تا درکنار مهرآباد فعال باشند.

به گزارش ایسنا، اسماعیل نجار در جلسه ستاد محلی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران که در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، گفت: هرچه از مسئولیت ما می‌گذرد و با چیزهایی که متوجه می شویم نگرانی‌های ما بیشتر می شود. در گزارشهایی که برای ما نوشته می شود در پایان گزارش تاکید می شود که هر لحظه باید آماده بود، پس هیچگاه نباید آمادگی در برابر زلزله را فراموش کنیم.

وی با اشاره به پیش بینی‌ها در مورد وضعیت زلزله در تهران گفت: طبق گزارش‌هایی که به ما دادند با تمام اقدامات انجام شده، تنها ۱۸.۸ درصد آمادگی در تهران وجود دارد، اما نکته دیگر که وجود دارد این است که آیا مثلا ظرفیت برای تردد آمبولانس‌ها وجود دارد که حالا بخواهند اینها تردد کنند؟.

نجار با بیان اینکه۳۰ استان کشور را معین استان تهران قرار داده‌ایم،  گفت: دیروز هم به صورت ویدیو کنفرانس جلسه‌ای در این خصوص داشتیم. به شکل معکوس مناطق شهر تهران هم معین استانهای مختلف کشور هستند و انصافا مناطق تهران در زلزله و حوادث مختلف نظیر سیل نقش موثری داشتند. انتظار این است که هماهنگی استان‌های معین با مناطق شهرداری تهران بیشتر باشد.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: من همواره این نکات را در ارتباط با تهران عرض کرده‌ام و گفته ام که اولا دعا کنید تهران زلزله نیاید. این حرف مورد تمسخر هم قرار گرفته و حتی آرم سازمان را برداشتند و جای ارتعاش علامت دعا گذاشتند که نجار فلان حرف را زد. حتی روزنامه‌ای هم ما را مسخره کرده بود که من با مدیرمسئولش صحبت کردم و او هم گفت ما در یک جامعه اسلامی دعا می‌کنیم. اولین کار ما باید دعا باشد، اما معنایش این نیست که کار دیگری نکنیم، بعدش هم باید تلاش کنیم که آمادگی مردم را ارتقاء دهیم.

وی با اشاره به  زلزله ملارد گفت: در آن زلزله شما دیدید که رفتار مردم مناسب نبود. تهران قفل شد در حالی که هیچ ریزش آواری رخ نداده بود.  خود من دو ساعت و نیم در از نارمک تا سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در ترافیک بودم. اینها جزو مواردی است که باید اصلاح شود.

نجار بر ضرورت تسریع اقدامات هم تاکیدکرد و گفت:  در مورد منابع آب حدود ۴۷۰ منبع آب مورد نیاز است که تا الان حدود سه یا چهار مورد آن آماده شده است. چند وقت پیش یکی از مسئولان گفته بود ما ۱۵ هزار قبر آماده داریم، خب این ۱۵ هزار قبر در مقایسه با ۱۰۰ هزار کشته‌ای که تخمین زده می شود در زلزله ۷ ریشتر داشته باشیم. چقدر است؟ البته آماردر مطالعات جایکا خیلی بیشتر از این حرف هاست.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور بر ضرورت ساماندهی  پدهای بالگردها در تهران هم تاکید کرد و افزود:  باید بتوانیم از ظرفیت نیروهای نظامی هم استفاده کنیم.

نجار خواستار حفظ و آماده سازی باندهای فرودگاهی دوشان تپه و قلعه مرغی درکنار مهرآباد شد و گفت: ما از نیروی هوایی خواستیم که باند دوشان تپه را حفظ کنند. همچنین باند قلعه مرغی و مهرآباد را که ما بتوانیم از این سه نقطه مجروح را منتقل کنیم. این ها به نظرم کار بسیار مهمی است. باند دوشان تپه را دو سال پیش برای سازمان برنامه و بودجه نوشتیم و خواستیم که مرمت کنند که همچنان مانده و در حال پیگیری هستیم.

وی گفت: پیشنهاد بنده این است که پیش نویس سازوکار لازم برای فرماندهی میدان را که وزیر کشور به جناب آقای حناچی دادند، از سوی شهرداری تهران نهایی شده و به تصویب برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha