• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۳۹۹ / ۰۲:۱۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99042115521
  • خبرنگار : 71234

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

رونق مشاغل اینترنتی به جهش تولید می‌انجامد/مجوزبازی‌ در اقتصاد دیجیتال پذیرفتنی نیست

رونق مشاغل اینترنتی به جهش تولید می‌انجامد/مجوزبازی‌ در اقتصاد دیجیتال پذیرفتنی نیست

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بهانه تراشی‌هایی همچون الزام به دریافت مجوزهای بی‌مورد در مسیر اقتصاد دیجیتال پذیرفتنی نیست، گفت که در سال جهش تولید رونق کسب و کارهای اینترنتی به معیشت مردم و آسودگی خیال آنها در تامین نیازهای روزانه کمک می‌کند.

سمیه محمودی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر لزوم توجه به کسب و کارهای اینترنتی در سال جهش تولید گفت: باید زمینه‌های تحقق اهداف سال جهش تولید فراهم شود؛ نه اینکه با بهانه تراشی‌هایی همچون لزوم دریافت مجوزهای متعدد و بی‌مورد از فروشندگان پلتفرم‌های آنلاین به کسب و کارهای خانگی و روستایی آسیب وارد شود.

وی مقابله با علم روز و کسب و کارهای جدید را مضر خواند و افزود: در شرایطی که تمایل مردم به خرید آنلاین افزایش پیدا کرده نباید برای فعالیت فروشندگان حقیقی فروشگاه‌های آنلاین محدودیت ایجاد شود؛ چون فروشگاه‌های آنلاین در دروان کرونا در کاهش تردد مردم تاثیر بسزایی داشته اند.

این نماینده مجلس در عین حال گفت: باید تمامی مشاغل برای فعالیت خود مجوز داشته باشند، اما نباید با بهانه‌تراشی‌هایی مانند الزام به دریافت مجوزهای متعدد و بی‌مورد در جهت حذف فروشندگان حقیقی زیرمجموعه فروشگاه‌های آنلاین حرکت کرد؛ چراکه فروشگاه‌های آنلاین مجوز اختصاصی اتحادیه استارتاپ‌ها را دارند.

وی همچنین تاکید کرد: پذیرفتنی نیست که دولت به جای پذیرش فناوری‌های جدید با آن‌ها به مقابله و مخالفت بپردازد؛ آن هم فروشگاه‌های آنلاین که رونقشان باعث اشتغال‌زایی و رونق تولید می‌شود. اکنون دنیا به سمت استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای رونق کسب و کارها می‌رود؛ قطعا در کشور ما هم رونق کسب و کارهای اینترنتی موجب جهش تولید، کمک به معیشت مردم و آسودگی خیال آنها در تامین نیازهای روزانه می شود.

محمودی در پایان با تاکید بر اینکه باید دولت و مجلس با تصویب قوانین جدید زمینه فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را بیش از گذشته تسهیل کنند گفت که بروکراسی و پیچ و خم اداری در مسیر صدور مجوز باعث شده بسیاری از افراد عطای فعالیت در عرصه کسب و کارهای جدید و مشاغل خانگی و روستایی همچون فروش اجناس‌شان از طریق فروشگاه‌های اینترنتی را به لقای آن ببخشند؛ پس باید فکری برای بهبود این شرایط شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha