• جمعه / ۲۰ تیر ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99042014622
  • خبرنگار : 71589

ایلان ماسک: تسلا امسال صاحب سطح ۵ فناوری خودران می‌شود

ایلان ماسک: تسلا امسال صاحب سطح ۵ فناوری خودران می‌شود

"ایلان ماسک" بنیان‌گذار شرکت خودروسازی "تسلا موتورز" اعلام کرد از آنجایی که تسلا بسیاری از چالش‌های اساسی را که بر سر راه فناور خودران قرار دارند، حل کرده است، خودروهای تسلا در سال میلادی جاری به فناوری سطح ۵ خودران مجهز خواهند شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، تسلا با ایجاد بسیاری از نقاط عطف در کار خود، در حال رسیدن به فناوری‌های بهتر است. در همین راستا و به گزارش رویترز، "ایلان ماسک" مدیرعامل تسلا روز گذشته اظهار داشته است که تسلا به دستیابی به سطح ۵ فناوری رانندگی مستقل یا خودران، بسیار نزدیک است.

فناوری سطح ۵ خودران به قابلیت حرکت خودرو در جاده‌ها به صورت کاملا خودکار و بدون هیچ گونه دخالت توسط راننده گفته می‌شود.

ایلان ماسک می‌گوید: عملکرد اساسی فناوری سطح ۵ خودران امسال کامل خواهد شد. وی این خبر را در یک پیام ویدیویی که برای افتتاحیه کنفرانس جهانی سالانه هوش مصنوعی شانگهای در چین ضبط کرده بود، اعلام کرد.

وی گفت: من کاملاً مطمئن هستم که سطح ۵ یا اساساً استقلال کامل اتفاق خواهد افتاد و فکر می‌کنم خیلی سریع هم اتفاق می‌افتد. من اطمینان دارم که ما امکانات پایه برای استقلال سطح ۵ را در سال جاری داریم.

مهندسان خودرو پنج سطح رانندگی مستقل یا خودران را از سطح ۱ تا سطح ۵ تعریف می‌کنند. سطح ۱ دارای فناوری کمک به پارک کردن خودرو است، در حالی که پیشرفته‌ترین سطح یعنی سطح ۵ به این معنی است که راننده در هیچ شرایطی طی رانندگی مجبور به انجام هیچ کاری نیست و همه کارها توسط هوش مصنوعی فناوری خودران انجام می‌شود.

ایلان ماسک همچنین اظهار داشت که تسلا بسیاری از چالش‌های اساسی را که در راه فناوری کاملا خودران قرار داشته، حل کرده است. در حال حاضر تسلا در حال ساخت یک سیستم اوپایلت کمک به راننده و بیرون کشیدن راننده از معادله رانندگی است. می‌توان گفت تسلا زمان را هدر نمی‌دهد و به سختی در تلاش برای رسیدن به سطح ۵ فناوری خودران است.

تسلا و بسیاری از شرکت‌های دیگر مانند شرکت "ویمو"(Waymo) متعلق به شرکت "الفبت"(Alphabet) و شرکت "کروس"(Cruice) متعلق به شرکت "جنرال موتورز" در حال رقابت برای تولید اولین خودروی صد درصد بدون نیاز به راننده هستند.

در طول شیوع بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ شاهد افزایش علاقه به استفاده از ربات‌های راننده و در کل، استفاده از ربات‌ها در همه کارها هستیم و توسعه چنین فناوری‌هایی سرعت گرفته است. حال، زمان نشان خواهد داد که آیا این ادعای جسورانه ایلان ماسک به حقیقت خواهد پیوست یا خیر.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha