• پنجشنبه / ۱۹ تیر ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99041914138
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری:

جهاد دانشگاهی پایلوت اجرایی نتایج تحقیقات علمی در مازندران شود

جهاد دانشگاهی پایلوت اجرایی نتایج تحقیقات علمی در مازندران شود

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: جهاد دانشگاهی می تواند با تغییر ماموریت و تعریف ماموریت‌های جدید برای تجاری سازی و کسب درآمد بیشتر و حتی به عنوان پایلوت اجرایی برای نتایج تحقیقاتی که به درد جامعه بخورد مورد استفاده قرار بگیرد.

اسدالله تیموری در حاشیه بازدید از مجتمع تحقیقاتی تولیدی شهید قاسم سلیمانی جهاد دانشگاهی مازندران در چپکرود جویبار، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بستر بسیار خوبی از لحاظ آزمایشگاهی و زمین و منابع در مجتمع تحقیقاتی تولیدی شهید سلیمانی جهاد دانشگاهی مازندران فراهم است.

وی با اشاره به اینکه پایلوت تولید جلبک اسپرولینای جهاد دانشگاهی بسیار مناسب است و نیاز دارد در راستای توسعه خود از منابع موجود، استفاده بهتری به عمل بیاورد، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی می تواند با تغییر ماموریت و تعریف ماموریت‌های جدید برای تجاری سازی و کسب درآمد بیشتر و حتی به عنوان پایلوت اجرایی برای نتایج تحقیقاتی که به درد جامعه بخورد مورد استفاده قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: این دانشگاه اعلام آمادگی می کند تا بتواند با جهاد دانشگاهی مازندران، نهایت همکاری تحقیقاتی و پژوهشی را داشته باشد و امیدواریم تفاهم نامه همکاری برای موارد مشخص تحقیقاتی نیز صورت منعقد شود.

تیموری با بیان اینکه جهاد دانشگاهی این ظرفیت را دارد تا با بسترسازی و احیای خاک موجود، رفع معایبی مانند کمبود ماده آلی و دفع مواد شوری موجود در خاک، احداث زهکش های مناسب و حتی با بهره وری بهتر در الگوی کشتی که انجام می‌شود، درآمد واحد سطح را افزایش دهد.

وی ابراز امیدواری کرد که، جهاد دانشگاهی می‌تواند با برنامه‌ریزی که انجام می‌دهد پایلوت تولید بذور گواهی شده ای مانند جو، گندم و محصولات زراعی مانند برنج به عنوان یک مرکز کشت معین باشد و در کنار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، به عنوان کار مشترک معرفی و مورد استفاده قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه مازندران بستر بسیار مناسبی برای تولید انواع محصولات کشاورزی و منابع طبیعی است، گفت: با توجه به اجرا شدن طرح تنفس جنگل و موانع ایجاد شده در برداشت چوب، طرح زراعت چوب، می‌تواند برای صنایع چوب و کاغذ این استان، راهگشا باشد.

تیموری افزود: یکی از راهکارها برای افزایش بهره وری زمین و بهره مندی از سطحی که در اختیار داریم این است که از زمین های زراعی که قابلیت خاک بالایی ندارند، ماده آلی خاک پایین و قابلیت کشت و زرع در آنها کم است، برای کشت چوب و یا زراعت چوب اختصاص دهیم.

وی با بیان اینکه مشاوره علمی این طرح به عهده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری است و تمام این بسترها را در مازندران شناسایی می‌کنیم، اظهار کرد: به نظر می رسد در مجموعه جهاد دانشگاهی مازندران بتوان بخشی از این زمین ها را برای طرح زراعت چوب کاندیدا کرد و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، برای هرگونه مشاوره، اعلام آمادگی می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha