علیرضا آشناگر در دومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سال ۱۳۹۹ که هفدهم تیرماه در محل سالن مدیریت بحران استانداری سمنان برگزار با اشاره به اینکه ۵۰۰۰ دانشآموز در استان فاقد هرگونه امکانات کمک آموزشی همچون تلفن همراه هوشمند و یا تبلت هستند اظهار کرد: انتظار میرود که شرکتهای بزرگ مخابراتی بهمنظور تامین امکانات آموزشی مورد نیاز برای دانشآموزان به میدان بیایند و در این کار خیر نقش آفرینی کنند.
وی ضمن تشریح مزایا و معایب آموزش از راه دور بر لزوم توجه و مراقبت والدین در استفاده و بهره مندی فرزندان از اینترنت و فضای مجازی تاکید و عنوان کرد: همه دانش آموزان باید از امکانات آموزشی مجازی همچون اینترنت پر سرعت و ... برخوردار شوند اما به موازات این بهره مندی لازم است تا والدین دانش آموزان نیز ضمن مراقبتها ویژه؛ آسیب های ناشی فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مخرب و مخاطرات آن را برای فرزندانشان گوشزد کنند.
استاندار سمنان گفت : با توجه به یکجا نشینی دانش آموزان و خانواده ها و ضرورت ایجاد سلامت روحی و روانی و اثرات روانی پس از کرونای دانش آموزان، لازم است تا آموزش و پرورش نسبت به ایجاد فضای تفریحی شاد ونشاط آور و ارائه برنامه ها پرورشی متناسب با وضعیت کرونا اقدام کند.
این مقام ارشد اجرایی بر ضرورت افزایش سواد رسانه ای والدین و نیز ارائه ی آموزشهای مورد نیاز به معلمان در شرایط کرونا یی فعلی تاکید و اظهار کرد: افزایش برنامه های تفریحی فرهنگی ،سرگرمی و نشاط آور در ذیل برنامه های آموزشی دانش اموزان ، مد نظر قرار گیرد .
رئیس شورای آموزش و پرورش استان با تمجید از طراحی شعار هر دانش آموز یک مهارت در اموزش و پرورش استان گفت: در ۴۷ درصد مدارس استان آموزش های فنی و مهارتی به دانش آموزان ارائه میشود که این امر تضمین کنندهی اشتغال آیندهی دانش آموزان است.
استاندار سمنان با اشاره به نیاز دانش آموزان به اقلام بهداشتی اضافه کرد: برای رفع کمبود اقلام بهداشتی در سطح شهرستانها ، می توان از ظرفیت کارگاه های موجود در هنرستانها و مدارس کار و دانش، در راستای تامین نیازهای بهداشتی در حد امکان و ضرورت بهره گرفت و اقلام تولید شده را در اختیار دانش آموزان و خانوادهها قرار داد تا شاهد تاثیرات مثبت خودکفایی ناشی از شیوع بیماری کرونا نیز باشیم .
آشناگر با تاکید بر ضرورت انجام اقدامات مورد نیاز در جهت بازگشایی به موقع و مناسب مراکز آموزشی در سال تحصیلی آینده به فرمانداران ماموریت داد تا به عنوان رئیس پروژه مهر شهرستان، این امر را به صورت جدی پیگیری و مدیریت کنند.
استاندار سمنان در ادامه با اشاره به برگزاری طرح "آجر به آجر " که با هدف سامانبخشی کمکهای خرد خیرین در امر مقدس مدرسه سازی در حال اجرا می باشد گفت : این اقدام از جمله طرح های بسیار خوبی است که می تواند موجب مشارکت تمامی اقشار جامعه با هر توانمندی و بضاعت مالی در امر مدرسه سازی باشد.
عالیترین مقام اجرایی استان با بیان اینکه نباید جهت تامین اعتبارات، برای مردم به صورت غیر قانونی تکلیف ایجاد شود ،از سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور خواست : انجام تکالیف قانونی خود را منوط به ایجاد تکلیف برای دیگران نکند و اعتبارات در نظر گرفته شده را طبق قوانین اختصاص دهد.
برنامهریزیها با فرض تداوم یکساله کرونا باشد
استاندار سمنان با بیان اینکه تا زمان تولید واکسن و بالا رفتن ایمنی جمعی ، ناگزیر به همزیستی با کرونا هستیم گفت : تا زمان تولید واکسن و بالا رفتن ایمنی جمعی ، ناگزیر به همزیستی با بیماری بوده و می بایست ، آمادگی خود را افزایش داده و با تجارب بدست آمده ، برای آینده برنامه ریزی نموده و زیر ساختهای لازم را فراهم نماییم.
آشناگر با تمجید از تلاش خالصانه و دلسوزانهی فرهنگیان و معلمان در سال تحصیلی گذشته و بویژه ایام شیوع کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی گفت: آموزش و پرورش و مجموعه صدا و سیما در طول ایام سال تحصیلی گذشته و پس از شیوع کرونا اقدامات بسیار بزرگی را در خصوص آموزش از راه دور و مجازی به انجام رساندند که از تلاش و مجاهدت این عزیزان تشکر و قدردانی می نمایم.
استاندار سمنان همچنین با تاکید بر اهمیت جلسات شورای آموزش و پرورش و لزوم حضور مدیران کل عضو شورا در جلسات حضوری و ویدئو کنفرانسی گفت : مدیرانموظفندجهت مشارکت در تصمیم گیری به صورت ویدئو کنفرانسی یا حضوری در این جلسات مشارکت نمایند.
آشناگر همچنین با ذکر این نکته که پایان کرونا برای هیچکس مشخص نیست بر لزوم استمرار برنامهریزی در شرایط فعلی و برنامهریزی منسجم و فراگیر برای سال تحصیلی آینده تاکید کرد و خواستار اهتمام مدیران به این موضوع مهم شد.
استاندار سمنان در ادامه با تشریح وضعیت فعلی استان از نظر شیوع کرونا گفت: میزان موفقیت شیوع بیماری کرونا به میزان غفلت ما بستگی دارد و تجربه نشان داده است که هرجا آگاهانه و با برنامهریزی با اینبیماری مواجه شده ایم ، به موفقیت رسیدیم.
آشناگر به همجواری استان با هشت استان پرجمعیت اشاره کرد و گفت : با توجه به اینکه موقعیت جغرافیایی استان سمنان متاثر از ۸ استان پرجمعیت کشور است و کریدورهای غربی و شرقی از استان سمنان عبور میکند ، لذا می طلبد تا ریشه کن شدن بیماری، آمادگی همیشگی و کافی را داشته باشم .
رئیس ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا در ادامه عنوان کرد؛ برنامه ریزان کشور در مقوله ی کرونا ، اعم از رئیسجمهور و ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا با فرض اینکه تا یکسال دیگر با بیماری کرونا مواجه هستیم نسب به انجام رفتارهای پیشگیرانه تاکید دارند، فلذا ما نیز تا زمان تولید واکسن و بالا رفتن ایمنی جمعی ناگزیر به همزیستی با بیماری بوده و می بایست ، آمادگی خود را افزایش داده و با تجارب بهدست آمده ، برای آینده برنامه ریزی کرده و زیر ساختهای لازم را فراهم کنیم.
استاندار سمنان با تاکید بر اهمیت آموزش و پرورش نوجوانان و دانش آموزان استان و لزوم فراهم نمودن عدالت آموزشی برای همگان و بویژه ۵۰۰۰ دانش آموز فاقد تلفن همراه هوشمند ، لب تاب یا تبلت ، اضافه کرد: خوشبختانه در استان سمنان ، زیرساختهای فنی مطلوب است، لذا می بایست امکانات لازم برای بهره گیری ۴۲ مدرسه فاقد اینترنت از ۲۲۰ مدرسه شناسایی شده که نیاز به اینترنت دارند، هرچه سریع ترفراهم شود.
این مقام ارشد اجرایی همچنین خواستار بهره گیری از ظرفیت خیرینمدرسه ساز و شرکت های مخابراتی همراه اول و ایرانسل و.. برای ایجاد زیر ساختها و تحقق این اهداف شد.
استاندار سمنان تاکید کرد: باتوجه به اینکه رویکرد نظام آموزشی به صورت آموزش "مجازی و از راه دور" است تحقق این امر مستلزم این است که مدارس به صورت کامل به شبکه ی اینترنت متصل شده تا آموزش مجازی به صورت دقیق صورت گیرد و این امر نیز میتواند به صورت ترکیبی به انجام رسد.
انتهای پیام
انتهای پیام
نظرات