• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99041611762
  • خبرنگار : 50034

مدیرکل منابع طبیعی استان خبر داد

بیابان‌زدایی ۵۰۰ هکتار از اراضی بیابانی همدان/وضعیت مطلوب طرح بیابان‌زدایی کبودراهنگ

بیابان‌زدایی ۵۰۰ هکتار از اراضی بیابانی همدان/وضعیت مطلوب طرح بیابان‌زدایی کبودراهنگ

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه ۶۴۲۰ هکتار جنگل دستکاشت در استان همدان وجود دارد، از اجرایی عملیات بیابان‌زدایی در ۵۰۰ هکتار از اراضی بیابانی این استان خبر داد.

اسفندیار خزائی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ۲۶ هزار هکتار از کانون های بیابانی در اراضی ملی قرار دارد که در سطح ۵۰۰ هکتاری عملیات بیابان‌زدایی صورت گرفته و تا حدود زیادی احیاء شده است.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد از بیابان‌زدایی های صورت گرفته احیاء شده اند، تصریح کرد: تا حدود بسیار زیادی از بیابان‌زدایی‌های صورت گرفته احیاء شده و طی سال های آینده می‌توانیم اجازه چرا در این مناطق را صادر کنیم.

خزائی درباره انتقاد فرماندار کبودراهنگ درباره بی دقتی منابع طبیعی در اجرای عملیات بیابان‌زدایی در این شهرستان نیز خاطرنشان کرد: شهرستان کبودراهنگ دارای ۶۴۷ هکتار جنگل کاری دستکاشت است که بخشی در اراضی ملی و بخشی در مستثنیات قرار دارد.

وی افزود: ۱۲۳ هکتار عملیات بیابان‌زدایی در شهرستان کبودراهنگ اجرا شده که وضعیت بسیار مطلوبی دارند اما در برخی از نقاط که در مستثنیات قرار داشته تعدادی از درخت ها توسط افراد ناشناس قلع و قمع شده که در حال بررسی هستیم و اگر به نتیجه برسیم برخورد قانونی خواهیم کرد.

خزائی با تأکید بر اینکه شهرستان کبودراهنگ جنگل طبیعی ندارد، ادامه داد: ۵۳۸ هکتار جنگل توده‌ای، ۷۴ هکتار جنگل در حاشیه راه و ۳۵ هکتار در قالب احاله مدیریت در شهرستان کبودراهنگ ایجاد شده است و درخت های قلع و قمع شده بلافاصله با نهال‌های گلدانی واکاری می‌شود.

مدیرکل مناطبع طبیعی استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: ۵۰۰ هکتار عملیات بیابان‌زدایی در چهار شهرستان همدان، فامنین، کبودراهنگ و ملایر اجرا شده و با اعمال مدیریت قرق منطقه با پوشش گیاهی پر شده است.

به گزارش ایسنا، فرماندار شهرستان کبودراهنگ در بازدید از طرح بیابان‌زدایی مسیر کبودراهنگ به سه راهی ویان، از نحوه اجرا و نگهداری گیاهان کاشته شده انتقاد کرد و گفت: متأسفانه بر اثر بی دقتی مسئولان منابع طبیعی برخی از گیاهان رشد نکرده که باید هر چه سریع تر نسبت به اصلاح آن اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha