علیرضا نثاری یکشنبه ۳۰ دی در کارگروه کشاورزی شهرستان نهاوند، اظهار کرد: برخی شهرستانهای استان که کوچکتر از نهاوند هستند از محل اعتبارات تبصره ۱۸ سهم بیشتری دریافت کردهاند در صورتی که نهاوند با وجود پتانسیلهایی که در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، گردشگری و صنعت دارد سهم کمی از این اعتبارات دارد.
وی با بیان اینکه نهاوند در حوزه برندسازی محصولات کشاورزی ضعیف عمل کرده است، تصریح کرد: افرادی که از اصفهان و نائین میآیند و زمینهای کشاورزی را اجاره میکنند، زمینها و ذخیرههای آبی اصفهان و نائین را نابود کردهاند و حالا میخواهند همان بلا را بر سر نهاوند بیاورند.
نثاری ادامه داد: متقاضیان زیادی برای احداث گلخانه در نهاوند وجود دارد که باید برای آنها فکر اساسی شود.
وی با اشاره به اینکه وضعیت کود مربوط به ناترازی کارخانههای تولید کود در کشور است، تاکید کرد: احیا واحدهای تولیدی دامداری سبک و سنگین باید در دستور کار قرار بگیرد.
ضرغام احمدوند، فرماندار نهاوند نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه نهاوند بهعنوان قطب کشاورزی باید سهم بیشتری از اعتبارات استان داشته باشد، اضافه کرد: در حوزه کشاورزی باید استفاده بهینه از آب و خاک انجام شود و اصلاح الگوی کشت باید به صورت جدی فرهنگسازی شود و برای این مهم باید از ظرفیتها رسانهها استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: در موضوع کشت ممنوعه باید اقدامات قاطعی انجام شود و اینکه چندین هکتار برای کشت ممنوعه استفاده شود در شان نهاوند نیست.
احمدوند با بیان اینکه تگ برگ شدن سند زمینهای کشاورزی باید برای استفاده از ظرفیتهای بیشتر انجام شود، تصریح کرد: در بحث سرشماری کشاورزی بر اساس دادهها عمل شده است و باید اطلاعات درست و صحیح ارائه شود.
فرماندار نهاوند با گلایه از وضعیت قطعی برق واحدهای صنعتی شهرستان، یادآور شد: قطعی برق در نهاوند در حوزه صنعت قابل قیاس با برخی شهرستانهای دیگر نیست و باعث ضرر و زیان به واحدهای صنعتی میشود که باید در این خصوص عدالت برقرار شود.
انتهای پیام
نظرات