• یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99041510863
  • خبرنگار : 71432

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد

ثبت رکورد موارد جدید ابتلا به کرونا در جهان

ثبت رکورد موارد جدید ابتلا به کرونا در جهان

سازمان جهانی بهداشت (WHO) از ثبت رکورد افزایش موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در جهان طی ۲۴ ساعت خبر داد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، آمار مبتلایان جدید بیماری کووید-۱۹ در جهان طی ۲۴ ساعت به رکورد جدیدی رسیده و رقم ۲۱۲ هزار و ۳۲۶ مورد ثبت شده است.

این سازمان اعلام کرد: طی مدت ۲۴ ساعت ۲۱۲ هزار و ۳۲۶ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ ثبت شده که بیشترین رقم در کشورهای ایالات متحده آمریکا، برزیل و هند بوده است.

رکورد پیشین ثبت بیشترین آمار مبتلایان بیماری کووید-۱۹ طی یک روز به بیست و هشتم ماه ژوئن بازمی‌گردد که طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت ۱۸۹ هزار و ۷۷ مورد ابتلا طی یک روز شناسایی شده بود.

در ایالات متحده آمریکا ۵۳ هزار و ۲۱۳ مورد جدید ابتلا در ۲۴ ساعت گذشته شناسایی شده و برزیل با ۴۸ هزار و ۱۰۵ و هند با ۲۲ هزار و ۷۷۱ مورد در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

در سراسر اروپا این رقم به ۱۹ هزار و ۶۹۴ نفر رسیده است.

به گزارش اسکای نیوز، درحالیکه نگرانی‌ها در بسیاری از نقاط جهان حول موج دوم شیوع بیماری کووید-۱۹ است در آمریکا همچنان موج نخست بیماری پایان نیافته است. روز شنبه در ایالت فلوریدا رکورد مبتلایان بیماری کووید-۱۹ ثبت شد که نشان می‌دهد همه‌گیریِ کروناویروس در بسیاری از مناطق آمریکا رو به افزایش است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha