امین یوسف نژاد بعد از حضور در تیم کالاراشی رومانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: چهار سال است که لژیونر هستم. اولین بار در لیگ مقدونیه بازی کردم. بعد از آن در لیگهای تونس، سوییس و ایتالیا بازی کردم و اکنون هم برای دو سال به تیم کالاراشی رومانی پیوستم. تمرینات تیم از چند روز دیگر آغاز می شود و من منتظرم تا باشگاه برایم بلیت تهیه کند تا به تمرینات برسم.
لژیونر هندبال ایران افزود: هندبال ایران با اروپا متفاوت است. برنامه ریزی در ایران ضعیف و امکانات بسیار کم است. چندباری گفته شده که لژیونرهای ایرانی در تیم های دسته ۳ یا ۴ بازی می کنند اما پس چطور وضعیت این تیم ها از لیگ برتر ایران بالاتر است؟ در اروپا بعد از تمرینات اولیه بازیهای تدارکاتی آغاز می شود و بدون وقفه تمرین، بازی و مسابقه می دهند، اما در لیگهای ایرانی این برنامه ریزی ها و بازیهای تدارکاتی وجود ندارد.
یوسف نژاد در خصوص قوانینی که فدراسیون برای لژیونر شدن تعیین کرده است گفت: این قوانین سخت گیرانه به نظر می رسد. شرایط مالی در ایران سخت شده است، قیمت دلار روز به روز بالا می رود اما مبالغ قراردادی بازیکنان هندبال در ایران تفاوتی نمی کند. سقف قراردادی بازیکنان هندبال ایران در بهترین حالت ۲۵۰ میلیون تومان است. چرا باید جلوی بازیکنی که میتواند در خارج از ایران بازی کند و پول درآورد را بگیرند. این خوشایند نیست و این قوانین زیاد راضی کننده به نظر نمیرسد.
ملی پوش هندبال در ادامه گفت: من در تیم ملی بزرگسالان با مربیان خارجی ماچک و اسماعیلاگیج کار کردم، اما در تیم ملی جوانان و نوجوانان با مربیان ایرانی تمرین کردم. در تمرینات سخت کار می کردیم به طوری که وقتی به خانه برمیگشتیم لاغر لاغر بودیم، اما زمانی که به مسابقه می رفتیم تازه میفهمیدیم که همه تمریناتمان اشتباه بوده است. مربیان ما هم در بازی میفهمیدند که بازیکن در زمین گنگ است و نمی داند باید چه کند. زمانی که لژیونر شدم ۲۰ سالم بود. مربی تیم مقدونیه اهل کروات و جزو بهترین مربیان خوب دنیا بود. تنها ۶ ماه تمام به من هندبال بازی کردن را یاد داد. تازه آن موقع بود که فهمیدم هندبال چیزی نیست که من میدانم.
یوسف نژاد در پاسخ به این سوال که چه زمانی باید اردوهای تیم ملی برای بازی های آسیایی آغاز شود و کدام مربی (داخلی یا خارجی) برای تیم ملی مناسب است گفت: نمی خواهم زیاد در این خصوص صحبت کنم، همانطور که گفتم برنامه ریزی در ایران ضعیف و امکانات بسیار کم است. در چند سال اخیر هندبال ایران روزهای سختی را در پیش داشت و اکنون به نظر می رسد که فدراسیون باید شرایط رشد ورزشکار و مربی را بیش از پیش فراهم کند. از طرفی مشکلات در تیم ملی زیاد است و هیچ چیز طبق اصول نیست. نمی گویم در حد فوتبال اما باید شرایط در تیم ملی هندبال برای بازیکنان فراهم باشد.
وی گفت: وقتی ورزشکار از فدراسیون بی مهری ببیند بی میل میشود. من از ۱۴ سالگی در فدراسیون بودم و آن جا بزرگ شدم. من افتخار می کنم پیراهن تیم ملی را بپوشم اما باید شرایط هم فراهم باشد. سال گذشته برای کارهای ویزا به فدراسیون رفتم که یک نامه بگیرم اما به من گفتند باید نامه میزدم و اجازه ندارم در فدراسیون بمانم و شب را آنجا بخوابم.
یوسف نزاد در پایان با انتقاد از سایت و صفحات مجازی فدراسیون هندبال گفت: همیشه میگویند رسانهها به هندبال توجه نمیکنند اما من فکر می کنم سایت و صفحات مجازی فدراسیون هندبال نیز توجهی به ملیپوشان و بازیکنان ندارد، همه ملیپوشان حتی در اینستاگرام فدراسیون دنبال نشده اند. فدراسیون هندبال می تواند همانند سایر کشورها با گذاشتن فیلمهای کوتاه، نقل و انتقالات و تمرینات، بازیکنان و هندبال را معرفی کند اما گویی این ها مهم نیست.
انتهای پیام
نظرات