این تفاهمنامه با هدف بهرهمندی طرفین از منابع و توان فکری، آموزشی، پژوهشی، اجرایی و سایر امکانات مورد توافق طرفین بهویژه در زمینه برگزاری دورهای آموزشی، رویدادهای مشترک در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی و در نظر گرفتن اولویتها و توانایی طرفین اعم از دادهها، اطلاعرسانی و نیروی انسانی متخصص است.
دکتر عهدیه طهماسبی، مدیر کل امور اجتماعی فرهنگی استانداری ایلام نیز با بیان اینکه دفاتر تسهیلگری بازوی اجرایی و همراه مردم است، اظهار کرد: اگرچه امروزه مناطق حاشیه در معرض چالشهای فراوان قرار دارد، اما باید با نگاه نوآورانه این چالشها را به فرصت تبدیل کنیم و در این راستا دفتر تسهیلگری وشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر میتواند با ارایه ظرفیتها و قابلیتهای خود در برگزاری دورههای آموزشی و مهارتی در حوزه کاهش آسیب های ناشی از اعتیاد و توانمندسازی خانواده های آسیب دیده از اعتیاد در کنار هم باشند.
دکتر ساسان کرمشاهی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایلام، هم اظهار کرد: در اجتماعیسازی مبارزه با مواد مخدر و روان گردانها، تمامی دستگاههای اجرایی استان وظایفی را بر عهده دارند.
وی گفت: با توجه به اهمیت برنامههای آگاهسازی مردم در جهت پیشگیری از اعتیاد، انتظار می رود دفاتر تسهیلگری نقش پررنگ تر از سابق با تهیه برنامههای نوین گامی مهم در راستای پیشگیری بردارند و برنامه شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر در راستای کاهش های آسیب های اجتماعی ناشی از اعتیاد شامل برگزاری کارگاههای پیشگیری از اعتیاد،کارآفرینی و اشتغال برای خانواده های آسیب دیده از اعتیاد و آماده سازی زیرساختهای لازم برای اشتغال افراد بهبود یافته از اعتیاد در این حوزه است.
«غلامرضا حسینی»، رئیس جهاد دانشگاهی ایلام هم اظهار کرد: تشکیل شبکه تخصصی نوآوری و فناوری در دفاتر تسهیلگری یک فرصت مطلوب و ارزشمند برای هدایت و راهبری پتانسیلهای موجود در جهت حل مسائل اعتیاد است.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی با ارائه پیشنهاد ایجاد یک مرکز یا خانه برای نوآوری و فناوری افراد آسیب دیده از اعتیاد درجهاد دانشگاهی با همکاری طرفین ، گفت: با راهاندازی این مرکز بسیاری از پراکندهکاریهای این حوزه در یک مرکز متمرکز شده و یک پایگاه فرهنگی فناوری و نوآوری برای هم اندیشی و برگزاری رویدادهای ترویجی توسعهای در این زمینه ایجاد خواهد شد.
از دیگر موضوعات این تفاهمنامه برگزاری همایش، کارگاهها و دورههای مهارت حرفهای مشترک با محوریت توانمندسازی و کاهش آسیب های ناشی از اعتیاد، همکاری در برقراری ارتباط با دستگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی با استفاده از ارتباطات تشکیلاتی طرفین، اجرای پژوهشهای کاربردی و برگزاری بازدیدهای علمی و تحقیقاتی در راستای اهداف تفاهمنامه است.
انتهای پیام
نظرات