• شنبه / ۷ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99040704999
  • منبع : باشگاه دانشجویان

برگزیدگان کانون‌های دانشگاه علامه طباطبایی مشخص شدند

برگزیدگان کانون‌های دانشگاه علامه طباطبایی مشخص شدند

در اختتامیه چهارمین جشنواره رویش دانشگاه علامه‌طباطبایی، برگزیدگان کانون‌های دانشجویی این دانشگاه در حوزه‌های مختلف مشخص شدند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، اختتامیه چهارمین دوره جشنواره رویش دانشگاه علامه طباطبائی با حضور غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی و جمعی از معاونان، مدیران و دانشجویان دانشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

در این مراسم شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اینکه سه کار ویژه اصلی دانشگاه عبارت است از آموزش، پژوهش، و فرهنگ است، تصریح کرد: کانون‌ها بیش از هر بخش دیگری به تحقق این سه کار ویژه اشتغال دارند. تمام  فعالیت کانون‌های دانشگاه‌های کشور نزدیکترین هماهنگی را با این بخش ها دارند. همچنین در کانون ها خرده فرهنگی وجود دارد که آن بسیار ارزشمند است. یکی از آنها این است که شما در کانون‌ها کمترین اختلاف را می بینید، در حالی‌ که اغلب فعالیت های دانشجویی در کنار فوایدی که دارند، شکاف های اجتماعی را هم نمایندگی می کنند ولی  یکی از محاسنی که در کانون ها می بینیم این است که در جامعه ای که ما بیش از پیش نیاز به انسجام اجتماعی داریم، کانون ها این رسالت را خیلی خوب انجام می دهند.

در ادامه این مراسم، غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم طی سخنانی گفت: فلسفه وجودی مجموعه‌های کانونی و تشکل‌های دانشجویی به این خاطر است که به حیات و سر زندگی دانشگاه جان تازه و رمق تازه می‌بخشند. برگزاری این جلسه نشان از  زنده بودن و توجه داشتن به حیات و سر زندگی و نشاط در فضاهای آموزشی و دانشگاهی است.

غفاری در ادامه خاطرنشان کرد: به تعبیری  دانشگاه باید صاحب سرمایه فرهنگی و در کنار سرمایه های دیگر مجموعه موثر باشد. کلیدی‌ترین مجموعه تولید این سرمایه، حفظ  و ارتقای آن، کانون ها هستند. به‌ویژه جنس کار و فعالیتی که دنبال می کنند. نکته دیگر اینکه ما در شرایط کرونایی هم در کنار مجموعه تشکل هایی  که داشتیم، کانون‌ها، بر اساس گزارش هایی که داریم نسبت به این مسئله ورود بیشتر و دقت بیشتری داشتند و کارهای  خیلی خوبی را انجام داده اند.

همچنین طی این مراسم علاوه بر اعلام اسامی کانون‌های برگزیده و نفرات برتر هر حوزه و تقدیر از آن‌ها، از خانوادۀ جهادگر آسمانی، شهید حسین علیمرادی که از فعالان کانون خیریه دانشگاه علامه طباطبائی بود و در راه جهاد فرهنگی و علمی هم به شهادت رسید نیز تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha