• پنجشنبه / ۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 99040503922
  • خبرنگار : 71263

درخواست تولیدکنندگان انرژی آمریکایی برای کمک مالی دولت

درخواست تولیدکنندگان انرژی آمریکایی برای کمک مالی دولت

نظرسنجی بانک فدرال رزرو دالاس نشان داد نیمی از مدیران شرکت‌های تولیدکننده نفت و گاز آمریکا خواستار کمک مالی دولت در پی رکود بی سابقه کسب و کارشان هستند.

به گزارش ایسنا، قیمت‌ها و تقاضا برای نفت بهار امسال در پی شیوع ویروس کرونا و وضع قرنطینه و جنگ قیمت نفت کوتاه مدت میان عربستان سعودی و روسیه به شدت سقوط کردند. بسیاری از شرکت‌های نفتی قدرتمند حتی پیش از سقوط اخیر قیمت‌ها و تعطیلی‌های مربوط به قرنطینه، در وضعیت نامساعدی بودند و در سراسر صنعت نفت، تولیدکنندگان شاهد سقوط رتبه اعتباری خود به دلیل نزول قیمت نفت پس از تصمیم روسیه و عربستان سعودی برای به راه انداختن جنگ قیمت در اوایل مارس بودند. بانک مرکزی آمریکا تحت فشار دولت ترامپ، در برنامه وام‌دهی خود تغییراتی داد که صنعت نفت بحران‌زده این کشور را مشمول دریافت اعتبارات مورد نیازش قرار داد.

بیش از نیمی از ۱۶۰ مدیر انرژی در مناطق تگزاس، جنوب نیومکزیکو و شمال لوییزیانا که در نظرسنجی بانک فدرال رزرو دالاس شرکت کردند، خواستار کمک دولتی در برابر رکود اقتصادی هستند. از این عده، ۸۹ درصد کمک دریافت کرده‌اند و چهار درصد منتظر اقدام هستند.

شمار متعددی از این مدیران از کمک مالی دولتی برای جلوگیری از تعدیل مشاغل استفاده کردند و سایرین اظهار کردند جلوگیری از دریافت کمک شرکت‌هایی که مورد حمایت سرمایه‌گذاران خصوصی قرار دارند، یک مشکل برای شرکت‌های نفت و گاز است.

یکی از این مدیران گفت: ما تصور می کنیم نوسان قیمت نفت در سه سال آینده بین ۲۵ تا ۴۵ دلار در هر بشکه خواهد بود بنابراین هزینه سرمایه به مدت چندین سال بسیار اندک می ماند.

طبق این نظرسنجی، ۸۲ درصد از این مدیران به دلیل قیمت‌های پایین، تولیدشان را کاهش داده‌اند اما بیش از یک سوم انتظار دارند بخشی از تولید متوقف شده را تا پایان ماه جاری ازسربگیرند. حدود ۲۰ درصد هم تولید متوقف شده را در ژوییه ازسرمی گیرند.

بر اساس گزارش رویترز، حدود ۴۱ درصد از مدیران انرژی آمریکایی پیش بینی کردند در سال ۲۰۲۱ به فعالیت حفاری دوران پیش از شیوع ویروس کرونا و تکمیل چاههای نفت بر می‌گردند در حالی که ۳۹ درصد بر این باور بودند که این اتفاق در سال ۲۰۲۲ یا دیرتر روی خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha