• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99032717626
  • خبرنگار : 30057

تولید قرصی با ماده موثره زغفران برای درمان اضطراب و افسردگی

تولید قرصی با ماده موثره زغفران برای درمان اضطراب و افسردگی

یکی از شرکت‌های دانش بنیان موفق به تولید ماده موثره کروسین (crocin) به عنوان مهمترین جزء فعال در زعفران شد و به گفته آنها مطالعات بالینی بر روی زعفران و کروسین نشان داده که این دارو تاثیرات درمانی بر افسردگی و اضطراب دارد.

به گزارش ایسنا، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با انجام مطالعات بالینی مختلف بر روی زعفران و کروسین، خواص درمانی متعددی را برای این دارو به اثبات رساند و بر اساس یافته‌های به دست آمده قرص کروسینا را در کشور تولید کرد.

"کروسین" یک مکمل دارویی دارای خاصیت ضد افسردگی و شادی آوری است و در مطالعات بالینی اثرات بارز درمانی کروسین برافسردگی، اضطراب و سلامت روانی بیمار در مقایسه با دارونما به اثبات رسیده است.

احمد مهاجری، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه کروسین از زعفران به دست می‌آید، اظهار کرد: این ماده اصلی‌ترین آنتی اکسیدانت زعفران به شمار می‌رود و بسیاری از خواص درمانی زعفران به این ماده نسبت داده می‌شود. از جمله این خواص می‌توان به اثر درمانی آن در آلزایمر و بهبود حافظه، افزایش قوای بینایی در سالمندان، پیشگیری و درمان اختلالات شبکیه چشم در بیماران دیابتی، پیشگیری و کنترل سرطان، درمان اختلالات جنسی، کنترل و تنظیم قند خون اشاره کرد.

مهاجری با تاکید بر اینکه مطالعات ما نشان می‌دهد که زعفران در درمان افسردگی و کنترل آلزایمر و اختلالات روانی به اندازه داروهای رایج شیمیایی موثر است، خاطر نشان کرد: به دلیل خواص آنتی اکسیدانتی قوی، قرص کروسینا می‌تواند در اختلالات و عوارض قلبی- عروقی و مغزی اثرات پیشگیرانه و درمانی داشته باشد. مطالعات اولیه نشان دهنده اثربخشی کروسین در درمان بیماری‌های التهابی نظیر استئوآرتریت است. همچنین زعفران می‌تواند در درمان چاقی و در رژیم‌های کاهش وزن مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، وی ادامه داد: مراحل کار به این شکل است که ماده اولیه دارو (کروسین) با خلوص بیشتر از ۹۰ درصد در شرکت تولید می‌شود و برای تهیه قرص در اختیار یکی از شرکت‌های داروساز قرار گرفت.این محصول نمونه خارجی ندارد و برای نخستین بار است که قرص کروسینا تولید می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha