• شنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99032414653
  • خبرنگار : 50163

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان تاکید کرد

نقش راهبردی شوراهای اجرایی در تدوین سیاست‌های کلان هلال‌احمر

نقش راهبردی شوراهای اجرایی در تدوین سیاست‌های کلان هلال‌احمر

ایسنا/زنجان مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: شوراهای اجرایی و بازرسان انتخاب شده توسط داوطلبان، در تدوین سیاست‌های کلان و راهبردهای هلال‌احمر نقش ویژه‌ای ایفا می‌کنند.

شهرام میرزایی دیروز (۲۳ خرداد) در حاشیه برگزاری انتخابات مجامع هلال‌احمر استان زنجان، در جمع خبرنگاران با بیان این‌که نامزدهای مورد نظر و منتخب داوطلبان، جوانان و امدادگران در هفت شعبه جمعیت هلال‌احمر استان زنجان انتخاب و اسامی اعضای شوراهای اجرایی و بازرسان شهرستان‌ها در صندوق‌های اخذ رای انداخته شد، اظهار کرد: شهرستان‌های ابهر، خرم‌دره، طارم، خدابنده، ماه‌نشان، ایجرود و زنجان شاهد حضور اعضای خود برای انتخاب اعضای شوراهای اجرایی و بازرسان جمعیت هلال‌احمر شهرستان‌ها بودند.

وی با بیان این‌که به موجب اساسنامه جمعیت هلال‌احمر، انتخابات مجامع هر چهار سال یک بار برگزار می‌شود، تصریح کرد: شوراهای اجرایی و بازرسان انتخاب شده توسط داوطلبان، در تدوین سیاست‌های کلان و راهبردهای هلال‌احمر نقش ویژه‌ای ایفا می‌کنند و در پایان هر سال نیز تنظیم ترازنامه و برنامه و بودجه جمعیت هلال‌احمر استان در هفت شهرستان بر عهده شورای اجرایی و بازرس خواهد بود.

این مسئول با اشاره به این‌که پس از این مرحله، مرحله دوم انتخابات مجامع استان زنجان برگزار و از بین نامزدهایی که رای بیاورند ۱۶ نفر در قالب مجمع عمومی استان، تشکیل جلسه داده و از میان خود، چهار نفر را به عنوان هیئت مدیره و دو نفر بازرس انتخاب می‌کنند، افزود: مرحله سوم این انتخابات نیز مجمع عمومی جمعیت هلال‌احمر سراسر کشور است که چهار نفر هیئت مدیره استانی به مرحله کشوری راه یافته با کسب بیشترین رای به شورای عالی جمعیت راه می‌یابند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان ادامه داد: هفت نفر از اعضای داوطلب هلال‌احمر از سراسر کشور به‌عنوان عضو شورای عالی جمعیت انتخاب خواهند شد.

میرزایی از هلال‌احمر به‌عنوان بزرگ‌ترین نهاد عمومی مردمی در کشور یاد کرد و گفت: اساس کار در هلال‌احمر، داوطلب‌محوری است، لذا حضور و مشارکت داوطلبان در فعالیت‌های آینده جمعیت مثمرثمر خواهد بود و خدمات عام‌المنفعه و داوطلبانه بهتری را شاهد خواهیم بود.

این مسئول با یادآوری اینکه برای انتخابات این دوره ۸۲ نفر کاندیدا حضور داشتند که از بین این تعداد باید اعضای شورای اجرایی شهرستان‌ها انتخاب می‌شدند، عنوان کرد: نقشی که اساسنامه جمعیت هلال‌احمر برای این افراد تدوین کرده، شامل تدوین سیاست‌های کلان جمعیت، تعیین راهبردهای پیشبرد اهداف جمعیت و نیز تصویب ترازنامه و تنظیم برنامه و بودجه جمعیت هلال‌احمر شهرستان‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین از بین افرادی که برای ریاست شورای جمعیت هلال‌احمر کاندیدا هستند، تعداد دو نفر به مدیرعامل استان معرفی می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha