محمدرضا رحمننیا در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به وضعیت فعلی جوی منطقه، اظهار کرد: در حال حاضر، آسمان اغلب مناطق استان صاف تا قسمتی ابری است، اما به تدریج بر میزان پوشش ابرها افزوده خواهد شد. از اواخر امشب، بارشهای خفیف و پراکنده آغاز میشود و فعالیت این سامانه بارشی تا روز شنبه هفته آینده ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در این مدت، به تناوب شاهد بارش برف و باران خواهیم بود که شدت آن در روزهای پنجشنبه و جمعه و در نواحی جنوبی و شرقی استان بیشتر خواهد بود.
رحمننیا با تأکید بر شدت این پدیده جوی، ادامه داد: بر همین اساس، هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای استان صادر شده است که از بعدازظهر امروز تا اوایل روز شنبه معتبر خواهد بود.
وی به هموطنان توصیه کرد از سفرهای غیرضروری و تردد در محورهای کوهستانی استان پرهیز کنند. در صورت ضرورت سفر، حتماً تجهیزات زمستانی، سوخت کافی و آذوقه خشک همراه داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات