• شنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99032414642
  • منبع : نمایندگی همدان

در هفته جهادکشاورزی انجام می‌گیرد؛

افتتاح ۵ پروژه کشاورزی در نهاوند

افتتاح ۵ پروژه کشاورزی در نهاوند

ایسنا/همدان سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نهاوند گفت: پنج پروژه کشاورزی در هفته جهادکشاورزی در شهرستان نهاوند افتتاح می شود.

حسین فضلی در گفت‌وگو با ایسنا، به پروژه های قابل افتتاح در هفته کشاورزی در نهاوند اشاره کرد و افزود: پروژه گلخانه سبزی و صیفی واقع در باروداب در زمینی به مساحت ۵۵ هکتار و اشتغالزایی پنج نفر و از محل اعتبارات دولتی و بهره مندی دو خانوار و یک روستا و ۱۵ هزار میلیون ریال اعتبار افتتاح خواهد شد.

وی ادامه داد: پروژه آبیاری بارانی واقع در وسج در زمینی به مساحت ۵۴.۵ هکتار و اشتغالزایی ۵۰ نفر و از محل اعتبارات ملی و بهره مندی یک روستا و ۳۰ خانوار و اعتبار ۷۴۴۴ میلیون ریال و پروژه آبیاری بارانی واقع در وسج با مساحت ۲۸ هکتار و اشتغالزایی ۳۰ نفر و از محل اعتبارات ملی و بهره مندی یک روستا و ۱۵خانوار و با اعتبار ۳۳۳۰ میلیون ریال از دیگر پروژه ها به شمار می آید.

فضلی اضافه کرد: پروژه آبیاری بارانی وسج در زمینی با مساحت ۲۶ هکتار و اشتغالزایی ۲۵ نفر و از محل اعتبارات ملی و بهره مندی یک روستا و ۱۶ خانوار و اعتبار ۳۰۱۰ میلیون ریال و پروژه پرورش ماهی واقع در اکبرآباد با حجم کار ۱۰ تن و با اشتغالزایی سه نفر و از محل اعتبارات استانی و بهره مندی ۲۰ روستا و دو خانوار با اعتبار ۲۷۰۰ میلیون ریال  نیز در این هفته افتتاح می شود.

وی با بیان اینکه کشاورزی رکن اصلی توسعه، اشتغالزایی و محور اقتصاد مقاومتی است، اظهار کرد: یکی از مخاطبان اصلی جهش تولید مدنظر مقام معظم رهبری بخش کشاورزی  است به طوریکه این بخش بیشترین تلاش را برای خوداتکایی و بهره‌وری و کمترین میزان وابستگی به خارج از کشور را در دستور کار دارد.

سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نهاوند در ادامه خاطرنشان کرد: امسال هفته نکوداشت جهادکشاورزی با شعار «کشاورزی، جهش تولید و امنیت غذایی» از ۲۱ تا ۲۷ خردادماه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به شعار امسال هفته جهادکشاورزی گفت: «کشاورزی، جهش تولید و امنیت غذایی» شعار محوری این هفته و سال پیشرو است که رویکرد تبیین دستاوردهای بخش کشاورزی برای تحقق جهش تولید با تأکید بر تبیین دستاوردهای وزارت جهادکشاورزی در جهش تولید، ایده‌های ناب، کشاورزی دانش‌بنیان و مدیریت جهادی است.

فضلی با اشاره به اینکه در سال جاری مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نهاوند محورهای موضوعی مختلف امنیت غذایی و کشاورزی پایدار مانند توسعه کشت گلخانه‌ای و گیاهان دارویی که اخیراً مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید داشتند را مد نظر دارد، یادآور شد: این مجموعه روش‌های نوین آبیاری، مکانیزاسیون کشاورزی، اهمیت الگوی کشت در شهرستان، تأمین نهاده‌های کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی با جدیت در قالب سند توسه راهبردی شهرستان گنجانده و در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha