حسین مقنی در آیین آغاز عملیات اجرایی مجموعه آموزشی زندهیاد حاجیه خانم خاکی اظهار کرد: بیش از ۳۰ درصد مدارس شهرستان کاشان، ساختمانهایی فرسوده دارد و نیازمند آن است که بازسازی و نوسازی شود.
وی افزود: نزدیک به ۶۳ هزار دانشآموز در بیش از ۳۷۰ واحد آموزشی شهرستان کاشان به تحصیل اشتغال دارند که در وسعت یک صد کیلومتر گسترش یافته است و خدمت رسانی به این گروه از شهروندان نیازمند ایجاد یک ناحیه آموزش و پرورش است.
مقنی ضمن تقدیر از نیکوکاران مدرسه ساز گفت: منطقه راوند در ایران و جهان به واسطه علامه قطب راوندی شناخته شده است که نمادی از جایگاه علم و عالمان این منطقه است و باید این عظمت توسط دانش آموزان حفظ شود.
به گزارش ایسنا، نماینده نیکوکاران مدرسه ساز راوند در این آیین نیز گفت: بیش از سه هزار دانش آموز در مدرسه های منطقه راوند مشغول به تحصیل هستند در حالی که برخی مناطق کشور با این میزان دانش آموز دارای اداره آموزش و پرورش هستند.
حمید کوچکی اظهار کرد: مجموعه آموزشی، فرهنگی و ورزشی زندهیاد حاجیه خانم خاکی با زیربنای یکهزار و ۲۸۰ مترمربع، در زمینی به مساحت چهار هزار مترمربع توسط محمد منصوری از فعالان اقتصادی در منطقه راوند ساخته میشود.
وی افزود: این مجموعه در قالب یک باب مدرسه با ۱۲ کلاس درس، سالن چند منظوره، کتابخانه، سایت کامپیوتر و آموزشگاه طراحی شده است که اعتباری بیش از یک صد میلیارد ریال برای ساخت آن صرف خواهد شد.
کوچکی گفت: بیش از ۴۰ سال است که برخی مدارس راوند به صورت دو نوبت تشکیل می شود و توسعه فضاهای آموزشی می تواند باعث عدالت آموزشی و ماندگاری دانش آموزان در این منطقه شده و برای تحصیل به کاشان مهاجرت نکنند.
انتهای پیام
نظرات