• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۱۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99032113615
  • خبرنگار : 71432

آزمایش دو داروی ضد التهابی در درمان کووید-۱۹

آزمایش دو داروی ضد التهابی در درمان کووید-۱۹

محققان انگلیسی از انجام تست روی داروهای سرطان و ضد التهاب به عنوان روش احتمالی در درمان بیماری کووید-۱۹ خبر دادند.

به گزارش ایسنا، گروهی از محققان دانشگاه آکسفورد و بیرمنگام اعلام کردند: دو داروی مورد استفاده در درمان بیماری‌های التهابی و سرطان به عنوان روش درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ مورد آزمایش قرار می‌گیرند.

بررسی‌ها حاکی از آن است که موارد شدید بیماری کووید-۱۹ از واکنش بیش از حد سیستم ایمنی موسوم به طوفان سیتوکین ناشی می‌شود و محققان به دنبال آن هستند تا مشخص شود آیا داروهای سرکوب کننده برخی عناصر سیستم ایمنی می توانند در کنترل افزایش سریع علائم بیماری نقش داشته باشند؟

به گفته محققان انگلیسی Namilumab که نوعی آنتی بادی مونوکلونال است و در مراحل پایانی آزمایشگاهی به عنوان درمان عارضه آرتریت روماتوئید و یک نوع بیماری التهابی دیگر قرار دارد، اولین کاندیدای مطرح برای بررسی روی بیماری کووید-۱۹ است. این آنتی بادی یک نوع سیتوکین موسوم به GM-CSF را هدف قرار می‌دهد که طبق بررسی‌ها سطح غیر قابل کنترلی از آن می‌تواند عامل کلیدی در بروز التهاب در ریه‌های بیماران مبتلا به کووید-۱۹ باشد.

این دارو به عنوان روش درمانی بیماری کووید-۱۹ در ایتالیا مورد بررسی قرار گرفته است.

همچنین اینفلیکسیماب (Infliximab) دیگر داروی مورد بررسی است که در درمان هشت بیماری خود ایمنی از قبیل روماتوئید آرتریت و سندرم روده تحریک‌پذیر کاربرد دارد.

محققان انگلیسی اظهار داشتند: شواهدی وجود دارد که حاکی از نقش حیاتی و مهم داروهای ضد التهابی در طوفان سیتوکین ناشی از عفونت شدید بیماری کووید-۱۹ است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، محققان تاکید کردند: این امید وجود دارد تا با استفاده از یک دوز از این داروها در بیماران بستری در بیمارستان بتوان روند پیشرفت بیماری و نیاز بیمار به دستگاه تنفس مصنوعی را به تاخیر انداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha