• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99031911818
  • خبرنگار : 71603

در شرایط کرونایی کنونی

برگزاری "CES ۲۰۲۱" یک ایده بد است

برگزاری "CES ۲۰۲۱" یک ایده بد است

به رغم شرایط موجود در جهان و ادامه گسترش "کروناویروس"، مسئولان برگزار کننده نمایشگاه بزرگ "سی‌ای‌اس"(CES) قصد دارند این نمایشگاه را در ژانویه سال ۲۰۲۱ میلادی برگزار کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از اندروید پلیس، آمریکایی‌ها گفته‌اند که اگر همه‌ چیز مطابق برنامه‌ریزی‌ها پیش رود، شاید واکسن کروناویروس تا اواخر ۲۰۲۰ میلادی در دسترس قرار گیرد.

تقریبا تمام رویدادها و نمایشگاه‌های فناوری به دلیل کروناویروس لغو شدند ولی مقامات مسئول نمایشگاه "سی‌ای‌اس"(CES) معتقدند که می‌توانند در ژانویه سال بعد این نمایشگاه را برگزار کنند.

 نمایشگاه CES شاید مهم‌ترین نمایشگاه فناوری دنیا باشد که هر ساله در ماه ژانویه(دی) ضمن میزبانی از شرکت‌های فناوری شاخص از سراسر دنیا، جدیدترین و جالب‌ترین فناوری‌های روز را معرفی می‌کند. این نمایشگاه در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است، تا حدی که چشم شرکت‌هایی نظیر اپل را که در آن شرکت نمی‌کردند، به خود جلب کرده است.

این نمایشگاه صدهاهزار نفر از سراسر دنیا را به لاس‌وگاس کشانده و گرد هم می‌آورد.

"سی‌ای‌اس" به جمعیت شلوغش معروف است. این جمعیت نه‌ تنها در محل برگزاری نمایشگاه ازدحام دارند، بلکه هتل‌ها، رستوران‌ها، وسایل حمل‌ونقل عمومی، سالن‌های برگزاری این رویداد، اتوبوس و تاکسی‌ها هم شلوغ می‌شوند.

به این ترتیب به نحوی می‌توان این نمایشگاه را محلی برای شیوع بیماری دانست.

در نتیجه، بسیاری از افراد، از برگزاری این نمایشگاه در سال ۲۰۲۱ میلادی نگران هستند. چالش‌هایی که برای برگزاری این نمایشگاه مطرح می‌شود، شامل موارد ذیل است:

با افرادی که از خارج از آمریکا به این کشور سفر می‌کنند چه باید کرد؟ آیا نتیجه ابتلای آنها به کووید-۱۹ منفی است؟ آیا این افراد نیازمند تایید سازمان غذا و داروی آمریکا هستند؟ آیا به محض رسیدن این افراد به خاک آمریکا، از آن‌ها تست گرفته می‌شود؟ اگر فرد مبتلا بود چه باید کرد؟

اگر از افراد آزمایش گرفته نشود، باید به مدت دو هفته قرنطینه شوند. سناریوی قابل قبول این است که افرادی که از چین به آمریکا سفر می‌کنند، باید قبل از برگزاری نمایشگاه به مدت دو هفته قرنطینه شوند و البته پس از نمایشگاه برای بازگشت به کشور خود هم باید دو هفته دیگر قرنطینه شوند.

نکته‌ی برگزاری این نمایشگاه در شرایط کرونا این است که تمامی بازدیدکنندگان خبرنگار نیستند و مردم معمولی هم به عنوان بازدیدکننده از نمایشگاه و محصولات دیدن می‌کنند.

به این ترتیب تمامی غرفه‌داران و بازدیدکنندگان باید در صورت لمس محصولات فناوری به نمایش گذاشته شده، دستان خود را ضدعفونی کنند.

البته مسئله تامین مواد ضدعفونی کننده برای نمایشگاه هم خودش یک مسئله است. زیرا حجم بالایی از این مواد باید تهیه شود.

وجود چنین مشکلاتی سبب می‌شود که خیلی از شرکت‌ها به دلیل مقرون به صرفه نبودن شرایط، از حضور انصراف دهند.

مسئولان برگزاری این نمایشگاه پیش از این در سایت آن نوشته‌ بودند: 

از جمله برنامه‌های جدید ما برای CES ۲۰۲۱ عبارت است از:

- تمیز و ضد عفونی کردن فضاهای غرفه‌ها به طور مرتب و فراهم کردن ایستگاه‌های ضد عفونی

- رعایت بهتر فاصله اجتماعی، از جمله عریض سازی راهروها در بسیاری از مناطق نمایشگاه و فراهم آوردن فضای بیشتر بین صندلی‌های برنامه‌های کنفرانس و مناطقی که شرکتکنندگان در آن حضور دارند

- الزام شرکت کنندگان به پوشیدن ماسک و جلوگیری از دست دادن

- محدود کردن شرایط لمس سطوح از جمله در سیستم‌های پرداخت غیرنقدی برای خرید و انجام معاملات

- تب سنجی بدون تماس در نقاط ورودی نمایشگاه

- دسترسی بیشتر به خدمات درمانی و کمک‌های پزشکی در محل

این اقدامات فقط نمونه‌ای از برنامه‌هایی است که ما برای CES ۲۰۲۱ برنامه‌ریزی کرده‌ایم. دنیا در حال توسعه و اجرای بهترین شیوه‌ها است و ما جدیدترین و آخرین راه حل‌ها را در ماه‌های آینده ارزیابی و برگزیده خواهیم کرد. ما به همکاری خود با دیگران ادامه خواهیم داد، برنامه‌های خود را به‌روز می‌کنیم و آنها را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

"اندروید پلیس" در ادامه می‌نویسد، هفت ماه با برگزاری سی‌ای‌اس فاصله زمانی داریم ولی طی سه ماه گذشته، جهان چیزهای زیادی راجع به محدودیت‌های به وجود آمده از کروناویروس آموخته است.

جهانیان آموختند که این ویروس با کسی شوخی ندارد و به راحتی می‌تواند مجددا گسترش یابد.

با توجه به شرایط موجود، کنترل رویدادی مانند سی‌ای‌اس از نظر شیوع کروناویروس غیر ممکن است.

می‌توان گفت برگزاری "CES ۲۰۲۱" یک ایده بد است. بنا به دلایلی که کاملا واضح و مبرهن است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha